Verse Social Content

Stephan de Graaf • Pixelfarm
Stephan de Graaf
Marketing Strateeg bij Pixelfarm. Dagelijks bezig met digitale marketing en nieuwe vormen van interactie. #inspiratie #passie #pragmatisch

Dagelijks verse social content produceren, dat doen wij bij Pixelfarm! Bekijk hier een update van de Facebook content die we de afgelopen weken voor uiteenlopende organisaties en merken hebben gemaakt.

Consumentenbond

In het kader van de campagne ‘Wijzer Webwinkelen’ hebben we Facebook content geproduceerd waarin online shoppen en je rechten hierbij centraal stonden. De Consumentenbond wil meer met beeld gaan communiceren en aan ons de opdracht om een online miskoop uit te beelden in een sterke visual.

Consumentenbond

Begeleidende tekst: Een online miskoop: oep, balen! Gelukkig heb je een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Check hier de belangrijkste regels voor webwinkels én wat je rechten zijn als consument. http://bit.ly/1dsM8JP

Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen heeft een nieuwe promotie video gemaakt en wilde deze middels een teaser aankondigen op Facebook. Centraal bij deze visual stond een van de bekende karakters uit het buitenmuseum ‘Ger’.

Zuiderzeemusuem

Begeleidende tekst: Houd morgen rond deze tijd onze Facebookpagina in de gaten! ‪#‎beleefhet‬

Ronald McDonald Kinderfonds

Op 1 maart was het Nationale Complimentendag. Via Facebook heeft het Ronald McDonald Kinderfonds opgeroepen om complimenten achter te laten voor alle vrijwilligers. Een succesvolle actie waarbij we online en offline hebben samengebracht. Alle complimenten hebben we laten drukken op ‘Facebook duimpjes’ en in prachtige bossen tulpen gestoken en laten bezorgen bij de 27 Ronald McDonald Huizen door heel Nederland. Je kan er hier meer over lezen.

Een bos complimenten

Begeleidende tekst: Wat is jouw compliment aan al die kanjers die zich belangeloos inzetten? Wij geven een bos complimenten weg aan onze vrijwilligers en hebben jullie hulp daarbij nodig 🙂 Laat jouw compliment achter via de comments! #nationalecomplimentendag

Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation opent binnenkort alweer het 200e Cruyff Court. Een mooie prestatie van een bijzonder initiatief. Met deze visual wordt de opening van het speciale Cruyff Court ‘Marlou van Rhijn’ aangekondigd en gevierd.

Johan Cruyff Foundation

Begeleidende tekst: Het 200e Cruyff Court is geopend! Daar zijn we trots op. Het wordt een speciaal Cruyff Court, de ‘Marlou van Rhijn’ bij De Mytylschool in Amsterdam.

Terre des Hommes

Op 1 mei was het de Dag van de Arbeid. Terre des Hommes wilde hier aandacht aan besteden middels een kleine infographic waarin de bereikte resultaten rondom kinderarbeid werden weergegeven. Belangrijk bij deze visual was dat er reeds veel resultaat geboekt is, maar er nog wel een lange weg te gaan is om kinderarbeid volledig uit te bannen.

Terre des Hommes

Begeleidende tekst: Vandaag is het #dagvandearbeid. Een goed moment om stil te staan bij de miljoenen kinderen die vandaag moeten werken. #kinderarbeid #kinderuitbuiting #TDH

Sunweb

Voor Sunweb creëren we wekelijks op inspiratie gerichte content. Een voorbeeld van de content die we voor de zomerpagina hebben gemaakt zie je hieronder. Als je met dit soort beelden geen zin meer krijgt om een zomervakantie te boeken, dan weten wij het ook niet meer 😉

Je kan hier ook meer lezen over de Sunweb case!

Sunweb

Begeleidende tekst: Zin in!

Cyber Security Week

Samen met onze partner Admix hebben we social media verzorgd voor de Cyber Security Week. Deze vond plaats van 13 t/m 17 april in Den Haag. We hebben voor dit event de Facebook pagina opgezet en alle content verzorgd. Bij dit event brachten meer dan 1700 mensen, uit 30 verschillende landen een bezoek aan de Cyber Security Week om enkele van de belangrijkste spelers in het cyber security domein te ontmoeten en de nieuwste innovaties te ervaren.

Door middel van Facebook advertising hebben we binnen korte tijd veel bereik gegenereerd en een groot aantal fans verzameld.

Cyber Security Week

Begeleidende tekst: Curious how it feels to get hacked? Join a Cyber Wargame! More info at http://bit.ly/1xkpGel

Pixelfarm produceert dagelijks social content voor uiteenlopende merken en bedrijven. Klik hier om te lezen hoe dat in zijn werk gaat. Je mag ook altijd contact met mij opnemen als je vragen hebt op 0180-642 060.

Stephan de Graaf • Pixelfarm
Stephan de Graaf
Marketing Strateeg bij Pixelfarm. Dagelijks bezig met digitale marketing en nieuwe vormen van interactie. #inspiratie #passie #pragmatisch
Misschien vind je dit ook interessant?   #blog
BLOG / De zin en onzin van branded search campagnes • Pixelfarm
BLOG / De zin en onzin van branded search campagnes
De online marketing onzin van De Correspondent
BLOG / food for thought • Pixelfarm
BLOG / food for thought
Hoe 2018 me geleerd heeft een betere ondernemer, maar vooral vrolijker :) mens, te worden
BLOG / Content Marketing • Pixelfarm
BLOG / Content Marketing
Succesvolle content marketing? Gebruik deze content tactiek!

Putting our money where our mouth is #Online Marketing