Let op: we hebben ruimte voor maximaal 20 deelnemers. De aanmeldingen gaan snel, dus schrijf je tijdig in. Vanwege COVID-19 zal de sessie voorlopig online worden gegeven.

Online groei versnellen

Elke laatste donderdag van de maand presenteren we Boost Online! Met Boost Online leer je hoe je de groei van jouw bedrijf online versnelt. Een interactieve sessie met boeiende en ervaren sprekers en genoeg ruimte voor vragen! Na de sessie loop je weg met een flinke dosis inspiratie en kennis.

 

Grote namen als Talpa, Dopper, voordeeluitjes.nl en het Rode Kruis gingen je voor! Boost online is een leerzame sessie waarin we je meenemen hoe je als merk en bedrijf online kunt groeien. Met als doel: meer naamsbekendheid, meer traffic naar je website, meer conversies en natuurlijk ook: meer business.

 

Tijdens de sessie behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

  • Digitale strategie
  • Content, SEO & high-end linkbuilding
  • Digital branding
  • Conversieoptimalisatie 

Praktische informatie

  • De sessie start om 15:30, zorg je dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent
  • De sessie eindigt om 17:00 waarna we afsluiten met een borrel
  • We hebben plaats voor maximaal 20 deelnemers

 

Inschrijven Boost Online

Wil je erbij zijn, meld je dan aan via de Eventbrite pagina of vul het formulier onderin in.

 

 

Sprekers Boost Online

Boost Online wordt gepresenteerd door Stephan de Graaf en Dennis Mensink.

 

Stephan de Graaf Pixelfarm

Stephan de Graaf

Stephan de Graaf (39) is al meer dan 20 jaar actief in digital marketing en heeft voor uiteenlopende merken en bedrijven gewerkt. Stephan is actief als consultant en digitaal strateeg en adviseert bedrijven hoe ze online de top bereiken.

 

 

 

 

Dennis Mensink Mediatic

Dennis Mensink

Dennis Mensink (38) richtte in 2008 Mediatic op, na de nodige ervaring te hebben opgedaan in de journalistiek (onder meer NRC, AD en Sp!ts). Vanuit Mediatic adviseert hij ondernemers, marketeers en directieleden over PR- en contentstrategieën.