Content marketing is in een goede marketing mix opgenomen als middel om leads te genereren, je doelgroep te beïnvloeden en meer verkeer naar je website te krijgen. Pixelfarm stippelt een route uit en creëert prikkelende content.


Content marketing voorbeelden:


Content marketing is meer dan
praatjes en plaatjes

Met contentmarketing vertellen we met onder andere video, visuals, blogs en infographics het verhaal van jouw merk of of van jouw bedrijf. Door relevante en unieke content kun je als merk jouw specialisme uitdragen en online autoriteit claimen. Wij zorgen met optimale zoekmachine vriendelijke content en een goede content marketing strategie ook voor meer bezoekers op je website. Met deze vorm van inbound marketing zorgen we zo voor kwalitatieve leads.

Als content marketing specialist zorgen we met een duidelijke strategie dat we de juiste kanalen, aanpak en uitvoering kiezen. Een heldere content planning, regelmatig evalueren en verzamelen van data en inzichten zorgt voor een maximaal resultaat. We creëren altijd authentieke, prikkelende en resultaat gerichte content. Of het nou gaat om een het schrijven van goede copy voor een blog om autoriteit te claimen, een whitepaper of een inhaker op Facebook.

Social Media dienst Pixelfarm
“Wij zorgen met creatieve en prikkelende content marketing voor
conversatie, traffic en engagement.”

Content creatie

Branded content

Pixelfarm ontwerpt en maakt verschillende soorten branded content voor social media. Voor zowel Facebook, Instagram, Snapchat en YouTube.

Bloggen

Onze copywriters schrijven nieuwe, inhoudelijke blogs of redigeren bestaande artikelen SEO proof voor meer traffic, conversatie en leads.

Video

Online video is een goede manier om je doelgroep te bereiken, het generen van meer website bezoek en als middel voor branding en storytelling.

B2B Content Marketing

Voor B2B lead generatie zijn whitepapers, case studies, monitors en andere downloadbare content van groot belang. Pixelfarm doet zowel de creatie als content marketing strategie.

Meer weten over content marketing?

Geef uw bedrijfsnaam op

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Vul je telefoonnummer in

Vul een bericht in

Meer weten over content marketing?
Mail Lesley Bosch op lesley@pixelfarm.nl of bel naar 0180 642 060.