Facebook advertising: doelgericht de juiste mensen bereiken

Bij social advertising denk je al snel aan Facebook advertising. Facebook is een interessant kanaal om jouw doelgroep te bereiken vanwege het enorme bereik. De mogelijkheden zijn enorm en veranderen regelmatig. Wij begrijpen als geen ander dat je je Facebook advertising dan ook liever uit handen geeft aan een specialist.

Waarom Facebook advertising

Waarom adverteren op Facebook?

Waarom zou je adverteren op Facebook? Er zijn verschillende redenen te noemen waarom je aan de slag moet met Facebook advertising:

Adverteren via Facebook is relatief goedkoop

Voor slechts een paar euro per dag is het al mogelijk om te adverteren via Facebook. Je kunt ervoor kiezen om je advertentie een begin- en einddatum mee te geven of door te laten lopen met een looptijdbudget. Ook is het mogelijk om het budget, de looptijd, doelgroep en de advertentie tussentijds aan te passen. Zo houd je de kosten volledig in eigen hand.

Direct inzicht in de resultaten

De tweede reden waarom je zou moeten adverteren op Facebook is dat de resultaten direct inzichtelijk zijn. Natuurlijk kun je niet binnen een uur bepalen of je advertentie goed presteert. Maar je kunt wel direct nadat je de advertentie live hebt gezet, volgen hoe hij het doet met de duidelijke statistieken die Facebook je geeft.

Veel soorten advertenties

De mogelijkheden van Facebook Ads zijn eindeloos. Je kunt je campagnes geheel naar wens inrichten, zodat deze naadloos aansluiten op jouw doelen. Van video ads voor het presenteren van jouw product tot aan leads ads om nieuwe klanten aan te trekken. Welke soorten advertenties je gaat gebruiken, hangt natuurlijk af van de doelen van je campagnes. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag!

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Bereik de juiste mensen met Facebook Ad targeting

Wil je er zeker van zijn dat je met jouw advertentie de juiste mensen bereikt? Met Facebook Ad targeting is er veel mogelijk voor het bereiken van de juiste doelgroep. Ga goed na wie je wilt bereiken met je advertentie. Vervolgens kun je hierin selecties maken, bijvoorbeeld op basis van locatie, leeftijd, demografische gegevens en interesses. Naast jouw eigen ingestelde doelgroep, kun je ook vergelijkbare doelgroepen gebruiken. Dit zijn mensen met dezelfde kenmerken als jouw huidige volgers op Facebook. Hoe specifiek jouw doelgroep ook is, met de mogelijkheden van Facebook Ad targeting bereik je toch het juiste publiek.

Je Facebook advertising uitbesteden aan een professionele partner?

Voor het uitbesteden van je Facebook advertising ben je bij Pixelfarm aan het juiste adres. Wij helpen graag bij het opzetten van ijzersterke campagnes die passen bij jouw bedrijf en doelstellingen. We gaan aan de slag met de juiste doelgroepen, het kiezen van de beste advertentie soort en plaatsing en het bepalen van het budget. Onze specialisten bruisen van de creatieve ideeën om samen jouw business naar een hoger niveau te tillen met Facebook advertising.

Sparren over een gave Facebook campagne? Bel 085 303 6220 voor een afspraak!