Huisstijl ontwerpen Huisstijlhandboek Presentatie template Whitepaper laten schrijven Alle diensten

Pixelfarm: het branding bureau van Rotterdam

Op zoek naar een (re)branding bureau in Rotterdam voor een sterke merkidentiteit voor jouw merk? Onze specialisten komen samen met jou tot de kern van het merk. Vragen die hierbij komen kijken, zijn bijvoorbeeld: wat maakt jouw merk uniek, wat drijft jou en wat zijn de kernwaarden? Wij geloven erin dat een sterk en uniek merk gebouwd kan worden door strategie en design samen te brengen. Samen met jou bepalen we de uiteindelijke merkidentiteit en -positionering en vertalen we dit naar een passende huisstijl en communicatie voor alle online kanalen.

De rebranding strategie: een sterk merk door strategie en design samen te brengen

Bekijk onze diensten

Merkidentiteit

We starten met de merkidentiteit en de positionering. Wat maakt jouw merk uniek? Onze specialisten brengen dit graag samen met jou in kaart. Dit is het startpunt van de (re)branding).

Tone of voice

Nu we jouw merk duidelijk in kaart hebben gebracht, is het tijd om dit te vertalen naar communicatierichtlijnen. Met andere woorden: op wat voor manier communiceer jij straks met de doelgroep in lijn met jouw merk?

Een aansluitende huisstijl

Vervolgens ontwerpen we een huisstijlhandboek waarin we onder andere het logo, kleuren, bepaalde vormen, fotografie en het gebruik van deze zaken vastleggen. Een huisstijlhandboek biedt je consistentie bij het communiceren met de doelgroep.

Meer weten over (re)branding?
Bel of app
06 46 055 018
Bel of app onze strateeg Stephan 06 46 055 018
Bel of app onze strateeg Stephan 06 46 055 018