Werk jij bij een recruiting -of detacheringsbureau en ben je het zat om veel tijd te besteden aan het schrijven van vacatureteksten die niet de gewenste resultaten opleveren? Met onze vacature generator kun je super snel consistente, professionele vacatures genereren die ook nog eens SEO proof zijn.

  • Super makkelijk teksten creëren.
  • Bespaart je veel tijd.
  • Altijd SEO proof teksten.
  • Hogere conversie op vacatures.
  • Voorkomt inconsistentie.

Meer weten? Lees snel verder en ontdek alle voordelen van onze vacature generator voor jouw organisatie. Wil je direct aan de slag? Maak dan meteen een afspraak.

Verhoog de kwaliteit van je vacatureteksten

Vacatureteksten worden vaak door verschillende medewerkers geschreven. Dit zorgt voor inconsistentie in de kwaliteit en stijl van de teksten. Hierdoor krijg je bij sommige vacatures veel te veel tekst, zijn andere teksten juist te kort, zitten ze regelmatig vol spelfouten en zijn ze niet SEO-proof. Hierdoor haal je niet het maximale rendement uit een vacaturetekst, ben je met de vacatures slecht vindbaar en kan dit soms zelfs een negatief beeld van je bedrijf geven.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal scoort met je vacatures, hebben we een vacature generator ontwikkeld waarmee je de kwaliteit van je vacatureteksten kunt verhogen en ervoor kunt zorgen dat ze consistent zijn. Onze geautomatiseerde tool zorgt voor professionele en aantrekkelijke vacatureteksten die voldoen aan de eisen van jouw bedrijf en de wensen van potentiële sollicitanten.

Hoe werkt de vacature generator?

Met onze vacature generator hoef je je geen zorgen meer te maken over slecht geschreven vacatureteksten of inconsistente inhoud. Het proces is super simpel: je begint met het selecteren van een basisvacature. Daarna vul je een paar velden in, zoals een SEO titel, korte beschrijving, salarisindicatie en woonomgeving. Bij sommige velden kun je zelf omschrijvingen invoeren, maar de meeste velden zijn prefilled (in de vorm van een dropdown), waardoor je tijd bespaart en consistentie creëert in al je vacatures. Op basis van de geselecteerde vacature genereert de tool automatisch een pagina met een aantrekkelijke tekst die past bij de tone of voice van jouw bedrijf. Dit leidt tot meer kwalitatieve sollicitaties en een positief imago van jouw bedrijf als toekomstige werkgever.

Bespaar tijd met de vacature generator

De vacature generator is voorzien van afwisselende en willekeurige teksten, zodat iedere vacature uniek is. Bovendien bespaar je enorm veel tijd. Stel dat je ruim 30 vacatures per maand schrijft en je normaal gesproken een uur per vacature kwijt bent. Met onze vacature generator bespaar je 30 uur per maand, oftewel €1.500 (bij een intern uurtarief van €50). En als extra voordeel zijn alle vacatures SEO-proof, wat betekent dat ze hoger zullen scoren in zoekresultaten.

 

Zo gebruik je ‘m

Bekijk de demo van onze vacature generator hier.

Deze klanten gingen jou al voor

< Quote van Connetix >

Wat zijn de kosten?

Onze vacature generator is al beschikbaar vanaf 20 euro per maand. Daarnaast betaal je slechts 3 euro per gebruiker per maand. Dit betekent dat je voor een lage prijs onbeperkt gebruik kunt maken van onze generator en daarmee tijd bespaart, profiteert van hogere kwaliteit vacatureteksten en meer sollicitanten.

Start nu met het genereren van professionele vacatures

Wil je ook aan de slag met het maken van professionele vacatures? Maak nu een afspraak!

afspraak maken
Blogs over Vacature generator: Genereer automatisch teksten voor vacatures Meer blogs
Interesse in een strategische sessie? Bel 085 303 6220 voor meer informatie