Jazeker! Pixelfarm mag aan de slag voor De Hypotheker!

Na een pitch tussen verschillende bureau’s is Pixelfarm uitgekozen om de komende tijd social content te creëeren voor De Hypotheker.
 Houd de Facebook pagina in de gaten van de Hypotheker om ons werk te zien. Je social content ook een boost geven? Bekijk dan onze social content diensten!

1 minuut leestijd

WhatsApp Business komt naar Nederland!

Binnen enkele weken kan de zakelijke markt gaan starten met WhatsApp Business!

-UPDATE 31 JANUARI-
WhatsApp Business is officieel in Nederland uitgerold. Je kunt de app nu downloaden in Google Play Store. iOS is nog niet beschikbaar, maar dit zal naar verwachting niet lang duren! 

Het is je vast niet ontgaan dat KLM in september 2017 als eerst gestart is met een pilot van WhatsApp Business. Als je als gebruiker KLM toestemming geeft via je online profiel, kun je instapkaarten, vluchtwijzigingen en nadere informatie…

3 minuten leestijd

Pixelfarm is FD Gazelle!

Hiermee behoren we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. 😃 💪🏻

Jaarlijks worden de Gazellen Awards uitgereikt aan ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. En dat hebben we. YEAH! Even voor de duidelijkheid, er zijn zo’n 1.5 miljoen bedrijven in Nederland. Dus je begrijpt dat we hier even een klein dansje op doen!

.special-video-container{padding-top: 112% !important;}

Pixelfarm is FD Gazellen!! 1 van de 754 snelst groeiende bedrijven van NL…

2 minuten leestijd

How to: Facebook Collection maken

Facebook blijft zich vernieuwen en ook op het gebied van advertentiemogelijkheden. Nu kun je ook gebruik maken van de nieuwe functie: Canvas. Wat is het en hoe maak je een canvas aan?

4 minuten leestijd

Je website als leadgenerator event

Wil je weten waar een goede website tegenwoordig aan moet voldoen, wat marketing automation precies is of hoe je je leadgeneratie op gang brengt? Pixelfarm organiseert dinsdag 25 oktober een gratis event waarin we je hands-on kennis laten maken met de wereld van online marketing.

2 minuten leestijd

Recap: Apple Special Event 2016

Op woensdagavond 7 september 2016 was het weer tijd voor een Apple keynote, Apple Special Event 2016. Op ons blog een korte samenvatting mocht je het gemist hebben.

7 minuten leestijd

Samenwerken met klanten en collega’s: tools we love

Bij Pixelfarm draait het allemaal om samenwerken. Samenwerken met onze klanten, maar ook met collega’s. Hoe zorgen we ervoor dat we alle ballen hoog houden en streven naar de allerbeste ervaring, zowel intern als extern? In dit artikel meer over de online tools die we dagelijks gebruiken om ons hierbij te ondersteunen.

10 minuten leestijd