Pixelfarm is FD Gazelle!

Hiermee behoren we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. 😃 💪🏻

Jaarlijks worden de Gazellen Awards uitgereikt aan ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. En dat hebben we. YEAH! Even voor de duidelijkheid, er zijn zo’n 1.5 miljoen bedrijven in Nederland. Dus je begrijpt dat we hier even een klein dansje op doen!

.special-video-container{padding-top: 112% !important;}

Pixelfarm is FD Gazellen!! 1 van de 754 snelst groeiende bedrijven van NL…

2 minuten leestijd

70 tips om online echt succesvol te zijn

Heb je een webshop en wil je meer conversies of verkopen? Of opereer je in de zakelijke markt en wil je meer leads en uiteindelijk verkopen? Hieronder 70 (ja het zijn er echt 70) tips om je online effectiviteit te vergroten. Sommige zijn tools om je beter te laten monitoren, andere zijn tactische handvaten en weer andere zijn (broodnodige) open deuren.

Hier gaan we:

Investeer waar de winst zit. Minimale inspanning, maximaal rendement is de stelregel. Klinkt simpel, in de praktijk gaat iedereen met campagnes en SEO aan…

10 minuten leestijd

Facebook link-posts aanpassen, kan dit nog?

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Facebook heeft aangekondigd dat je binnenkort link-posts niet meer kunt bewerken. Superbalen, want er zijn heel wat Facebook pagina beheerders die hier gebruik van maakten. Maar er is hoop! Lees snel verder.

Stel je voor: je hebt een enorm interessant artikel geschreven en gepubliceerd op je website, dan wil je dit natuurlijk via Facebook delen met je fans. Als je een doorclick post gaat maken en je plakt de URL in een…

5 minuten leestijd

How to: Facebook Collection maken

Facebook blijft zich vernieuwen en ook op het gebied van advertentiemogelijkheden. Nu kun je ook gebruik maken van de nieuwe functie: Canvas. Wat is het en hoe maak je een canvas aan?

4 minuten leestijd

Je website als leadgenerator event

Wil je weten waar een goede website tegenwoordig aan moet voldoen, wat marketing automation precies is of hoe je je leadgeneratie op gang brengt? Pixelfarm organiseert dinsdag 25 oktober een gratis event waarin we je hands-on kennis laten maken met de wereld van online marketing.

2 minuten leestijd

Recap: Apple Special Event 2016

Op woensdagavond 7 september 2016 was het weer tijd voor een Apple keynote, Apple Special Event 2016. Op ons blog een korte samenvatting mocht je het gemist hebben.

7 minuten leestijd

Samenwerken met klanten en collega’s: tools we love

Bij Pixelfarm draait het allemaal om samenwerken. Samenwerken met onze klanten, maar ook met collega’s. Hoe zorgen we ervoor dat we alle ballen hoog houden en streven naar de allerbeste ervaring, zowel intern als extern? In dit artikel meer over de online tools die we dagelijks gebruiken om ons hierbij te ondersteunen.

10 minuten leestijd