header3 • Pixelfarm

Branding

Bouw online naamsbekendheid op met campagnes & content!

Met goede online branding zorg je dat je naamsbekendheid opbouwt. Dit is van groot belang. Met toenemende klikprijzen en een zee aan content wordt het steeds belangrijker online zichtbaar te zijn en op te vallen zodat je doelgroep niet alleen zoekt naar jouw diensten of producten maar zoekt naar jouw merk.

Online branding valt uiteen in content, campagnes en display advertising. Wil je eens sparren over de mogelijkheden van online branding? Neem contact op!

Ijsbrekers

Creatieve content & merkactivaties

Ijsbrekers is het zusje van Pixelfarm. Samen met Ijsbrekers bedenken we de creatiefste social content & gaafste merkactivaties. Dit doen we onder andere voor de Hypotheker, D-Reizen en VakantieXperts.

Wat we doen   #branding

Propositie / merk

De boodschap die je al een mantra herhaalt zorgt ervoor dat jouw bezoekers, prospects en klanten begrijpen waar je als bedrijf voor staat, dat zorgt bewust of onbewust voor een klik. Als Pixelfarm bepalen we de essentie van jouw merk en zorgen we dat jouw merk een verrassende pakkende uitstraling krijgt.

Website

Het design, fotografie, tone of voice en video zorgt grotendeels voor hoe je als merk overkomt op je bezoeker. Pixelfarm ontwikkelt content die zorgt dat jouw online merk de uitstraling krijgt die het verdient en die zorgt voor een verbeterde vindbaarheid en zichtbaarheid.

Design

Design in de breedste zin van het woord zorgt ervoor dat jouw merk een bepaalde uitstraling krijgt. Elke button, foto, video of animatie die je gebruikt moet jouw merk ademen. Pixelfarm maakt consistent en verrassend design dat leidt tot een beter merk.

Tekst

De juiste tone of voice samen met een vlijmscherpe tekst zorgt dat je publiek iets voelt bij jouw merk. Wij verzorgen teksten voor onder andere websites, online publicaties en social content posts.

Merkactivaties

De gaafste campagnes om te zorgen voor een boost in merkaandacht! Een creatief gaaf idee gecombineerd met een goede rationale zorgt voor een succesvolle en effectieve campagne.

Social content

Social content is dé manier om je merk online op te bouwen. Samen met ons zusje Ijsbrekers zorgen we dat jouw merk via social media zichtbaar is en prikkelt.

Putting our money where our mouth is #branding