header_centered • Pixelfarm

Online marketing

Jouw succes is onze winst!
Vraag een digitale APK aan!
Werk • Pixelfarm

Online marketing die wel hét verschil maakt

Als marketing manager of ondernemer wil je vooruit! Je begrijpt dat online marketing enorm belangrijk is maar je hebt de tijd, kennis of de juiste partner niet. Als online marketing partner van ondernemers en marketeers helpt Pixelfarm bedrijven te groeien en het juiste online pad uit te stippelen. Als online marketing bureau kijken we verder dan een Adwords campagne, SEO of Facebook campagne. Wij helpen als online partner “onze” ondernemers en marketing managers online zichtbaarder, sterker en succesvoller te worden. Geen ingewikkeld verhaal maar een duidelijke strategie en een onderbouwde prognose op het resultaat wat we voor je gaan behalen. Met als uitgangspunt omzet. Dit doen we met onze succesvolle online 9+ aanpak™.

Bekijk ons werk
360 graden online marketing
360 graden online marketing

360° marketing visie

Pixelfarm ziet marketing niet als een campagne of het binnenhalen van zoveel mogelijk kliks. Bezoekers en leads moeten met content en communicatie opgevolgd, genurtured, en bewerkt worden. Het is ook belangrijk online een merk op te bouwen. Zo zorg je voor herkenbaarheid en de juiste klik bij bezoekers en klanten. Zorgen dat je hierin de juiste keuzes maakt is precies wat wij doen voor onze klanten.

Online 9+ aanpak™

Met onze online 9+ aanpak™ zorgen we dat jij binnen drie maanden verbluffende online resultaten behaald. Gegarandeerd. In maand 1 kijken we naar de buyer journey, creatie, media, data, doelen en vormen we dit tot een succesvolle online strategie. Maand 2 gaan we aan de slag met campagnes, leadgeneratie, social content en eventueel jouw website. Vraag onderaan de pagina de digitale APK aan als eerste stap naar online succes!

Onze online marketing mix

Online Strategie

Je online strategie is belangrijk om de juiste keuzes te maken en het maximale uit je budget te halen. Geen gigantisch plan maar handvaten waar je snel mee scoort. Wij helpen je om online succesvol te zijn.

Data

Het doormeten, analyseren en aanpassen van online campagnes en websites op basis van data is de basis van elke succesvolle online marketing inspanning! Met handige tools zorgen we dat je online marketing maximaal rendeert!

Web

Een goede website of webshop is de basis van je online succes! Pixelfarm ontwikkelt websites die volledige online marketing gericht zijn.

Branding

Zorg dat mensen naar je merk zoeken, niet naar wat je doet. Online branding zorgt ervoor dat je top of mind bent bij je doelgroep.

Online adverteren

Facebook & Instagram, SEO, Google Adwords, Marktplaats, Funda,  buiten via een bord langs de snelweg of via de krant. Pixelfarm voert succesvolle campagnes op on- en offline kanalen.

Content

Content is belangrijk voor SEO maar ook om je online merk op te bouwen. Samen met Ijsbrekers ontwikkelen we succesvolle content in de vorm van blogs, whitepapers, video en (info)graphics bouwen we je merk op, zorgen we voor bereik op social media en genereren we zoveel mogelijk leads.

Putting our money where our mouth is #Online Marketing

CASE / Rikkoert • Pixelfarm
CASE / Rikkoert
Drie jaar op rij online groei voor Rikkoert
CASE / Rikkoert • Pixelfarm
CASE / The White Smile Company
Blinkende marketing van A tot Z voor deze tandenbleek klinieken
CASE / Rikkoert • Pixelfarm
CASE / Yuki
Account based marketing campagne voor Yuki

Putting our money where our mouth is #Online Marketing

Vraag direct een digitale APK aan!

Ook the next level halen in online marketing? Wij scannen jouw digital presence, maken een vergelijking met jouw branchegenoten, geven praktische tips waar je écht wat aan hebt en geven een duidelijke prognose. Kosteloos en vrijblijvend.