Van online strategie tot Facebook campagne en van SEO optimalisatie tot Adwords campagne. Pixelfarm zorgt er als allround online marketing bureau voor dat je het maximale uit je marketing budget haalt.


Online marketing projecten:


Het belang van online marketing

Niet alleen een goed ontworpen website is belangrijk om online resultaat te behalen, maar ook een heldere marketing strategie. Pixelfarm bestaat uit een vast team van enthousiaste marketing professionals die op basis van deze strategie iedere dag aan online campagnes bouwen. We zorgen voor meer traffic en betere vindbaarheid in de zoekmachines door content marketing, linkbuilding en SEO optimalisatie.
Zo halen we het maximale uit jouw online marketingbudget.

We schrijven prikkelende SEO proof teksten voor websites en blogs en door het optimaliseren van bestaande content zorgen we voor een hogere ranking in de resultaten van de zoekmachines. We realiseren Facebook acties en zorgen voor Adwords en Facebook campagnes gericht op conversie. We zorgen dat data op de juiste manier wordt verzameld en inzichtelijk wordt gemaakt. Wij gebruiken hiervoor diverse tools om onze inspanningen te meten en online campagnes te optimaliseren.

Online marketing Pixelfarm
“Een sterke online of multichannel strategie kan ingewikkeld zijn, maar wij maken hem inzichtelijk en to the point. Met een goed verhaal en een duidelijke onderbouwing.”

Zoekmachine marketing

SEO

Van het schrijven van goed vindbare teksten tot het optimaliseren van de technische kant van SEO van jouw website of webshop.

SEA

Wij zorgen voor een verhoging van de conversie door de juiste campagnes in Adwords in te zetten. Altijd met het oog op jouw marketing budget en doelstellingen.

Facebook advertising

Wij realiseren advertentie campagnes op maat voor iedere target groep waarbij we focussen op engagement, traffic en conversie.

Google Partner

Pixelfarm Google PartnerPixelfarm is als online bureau uit Rotterdam erkend Google Partner. Dat betekent dat ons team uit ervaren professionals bestaat die hun Google certificering hebben behaald. Als Google partner zijn we daarnaast altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing (SEM).

Meer weten over online marketing?

Geef uw bedrijfsnaam op

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Vul je telefoonnummer in

Vul een bericht in

Meer weten over online marketing?
Mail Lesley Bosch op lesley@pixelfarm.nl of bel naar 0180 642 060.