Je bedrijf online naar grote hoogtes laten stijgen? Wij doen het binnen 2 maanden met een vernieuwende manier van marketing.


Gerelateerd werk


Pixelfarm biedt 360° growth marketing voor bedrijven; meer leads genereren, meer omzet, digitale transformatie en groei in de breedste zin van het woord. Website, online campagnes, CRM, leadgeneratie, content marketing en marketing automation. Alles in 1. Met gegarandeerd resultaat.

 


Waarom 360 graden marketing?

 

Marketing is tegenwoordig enorm ingewikkeld. Behalve een goede website, wil je aan je merk bouwen op social media en content, leads genereren met online advertising, bloggen en misschien wel “iets met video” maar bovenal: rendement. Want waarom zou je veel tijd, energie en geld spenderen aan iets wat onvoldoende oplevert?

Niks. En dat begrijpen we. In tegenstelling tot traditionele reclameburo’s, online marketing bureau’s en online bureau’s hebben onze experts een unieke manier van werken om binnen korte tijd je bedrijf online naar een hoger niveau te tillen en zorgen we met doorlopende marketing voor groei. Dit komt door onze brede aanpak en visie op het gebied van ondernemen en marketing / sales. Door slimme marketing met techniek en creativiteit te combineren laten we je business binnen no-time groeien.

online marketing 360

 

Hoe werkt het?

 

Bij Pixelfarm krijg je een persoonlijke growth marketeer. Deze heeft, anders dan een traditionele marketeer, kennis op het gebied van content, techniek, data maar ook merkstrategie en sales. Onze growth marketeer stippelt binnen no-time een strategie uit en zet samen met jou een stip op de horizon. Daarna werkt deze samen met jouw team en onze specialisten op een lean & mean manier aan de groei van jouw bedrijf. En dat voor een vast maandelijks bedrag.

Ontzorgen we alles volledig? Nee. We werken namelijk graag samen met bedrijven die ambitie hebben en met passie bezig zijn voor hun klanten (net als wij) en dat is alleen mogelijk in een goede samenwerking waar ook jij je als klant betrokken opstelt.

online-marketing-launch
Gegarandeerd resultaat


Door vooraf een duidelijke prognose af te geven en een gedegen analyse te maken kunnen we van tevoren goed inschatten of het rendabel genoeg is. Alleen als we echt het gevoel hebben voor jouw bedrijf het verschil te kunnen maken gaan we aan de slag.


Pixelfarm is een online bureau.  Als online marketingbureau richten ons op leadgeneratie via online marketing en online adverteren. 

Veelgestelde vragen

 

Ik heb interesse, hoe gaat het in zijn werk?
Een afspraak maken is de eerste stap. We maken dan op basis van het eerste gesprek een prognose. Meestal wordt er dan een tweede gesprek ingepland om inhoudelijker te kijken naar de business case. Als er een match is en we geloven dat we het verschil kunnen maken, geven we een presentatie met daarin een voorzet voor de strategie. Indien je enthousiast bent gaan we samen aan de slag en er een succes van maken!
Voor welke branches werkt dit?
In principe voor elke branche! We doen dit voor bedrijven in de vastgoed sector, B2B dienstverleners maar we werken ook voor bedrijven in de gezondheidszorg.
Moet mijn bedrijf een bepaalde (omzet) grootte hebben?
Nee. Maar om onszelf rendabel te maken raden we wel aan dat je bedrijf uit meer dan 8 medewerkers bestaat en / of een omzet grootte heeft van ten minste € 300.000,-
Wat zijn de resultaten die jullie behaald hebben?
Tot 200% omzetgroei voor klanten, behoud van bestaande business en het toekomstbestendig maken van bedrijven.
Is de omzetgroei die jullie behalen voor elk bedrijf hetzelfde?
Nee. Markt, sector, bedrijfscultuur, producten / diensten spelen allemaal een rol.Over het algemeen kun je wel stellen dat we onszelf minimaal 3 keer terugverdienen. Anders doen we het niet.
Hoe verschillen jullie t.o.v. reclamebureau’s, online marketing bureau’s, website bouwers of content marketing bureau’s?
Reclamebureau’s richten zich op het merk, online marketing bureau;s richten zich op cijfers, internet bureau’s vaak op techniek en content marketing bureau’s vaak op de productie van content. Bovenstaande werkt maar niet individueel. Wij geloven in de kracht van je doelgroep prikkelen, je merk laden, concrete leadgeneratie en professionalisering van marketing.
Ik kan toch net zo goed een marketing manager aannemen?
Dat kan 🙂 Houd er rekening mee dat een (goede) marketing manager al snel € 40.000 per jaar kost exclusief kosten voor bureau’s voor het bouwen van de website, het beheren van online campagnes, etc.
Wat doen jullie allemaal precies?
Marketing strategie, ontwikkelen website, online campagnes & advertising zoals Facebook & Adwords, CRM inrichten en ondersteuning, marketing automation, data analyse en print & PR.
Heb je andere vragen? Ik help je graag! Mail Stephan op stephan@pixelfarm.nl of Lesley op lesley@pixelfarm.nl

Om een idee te krijgen van wat we allemaal doen als 360 graden growth marketeers, download nu ons overzicht en prijzen!

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Meer weten over 360º marketing?
Mail Lesley Bosch op lesley@pixelfarm.nl of bel naar 0180 642 060.