Project highlights
  • 20% omzet groei year over year
  • Volledige online marketing ontzorging
  • Online Marketing strategie
  • Google Ads, Google Shopping & Google Display
  • Social content

Van antiek naar hypermodern

Rikkoert is een succesvolle (online) juwelier met verschillende webshops. Voor de webshops runnen wij verschillende succesvolle campagnes op Google AdwordsGoogle shopping en Facebook. Met deze campagnes hebben we een stijging in de online verkoop weten te realiseren met bijna een verdubbeling van de online omzet!

Online Marketing voor webshop

Voor Rikkoert hebben we de online strategie ontwikkelt. Er is een prognose gemaakt, de dataprofielen ingesteld en een campagnestrategie ontwikkeld. Voor Rikkoert voeren we verschillende online campagnes; van Google Search campagnes tot Google Shopping campagnes en van Facebook campagnes tot display advertising. Op basis van een inventarisatie van alle online kanalen hebben we op basis van een analyse concrete SEO verbeterpunten bepaalde en deze uitgerold. Zo is niet alleen het organische verkeer via Google verder toegenomen maar zijn de kwaliteitscores op de AdWords zoekwoorden ook verbeterd. Gecombineerd met strak ingerichte campagnes, continue optimalisatie leidt dit tot het overscoren van de doelstellingen!

Over Rikkoert

assortiment RikkoertFysiek / offline verkopen

Omdat Rikkoert ook fysieke winkels heeft was het belangrijk te meten of de online campagnes ook impact hadden op de offline verkopen. Door beleid in te stellen en klanten in de winkel concreet te vragen hoe ze in aanraking waren gekomen met Rikkoert was goed te meten welke spin-off de online campagnes hadden op het fysieke winkelbezoek en de verkopen.

Behaalde resultaten

Met een omzetstijging van 79,15% voor Rikkoert hebben we de online omzet over binnen een jaar bijna verdubbeld. Op het gebied van SEO hebben we het laatste jaar hard gewerkt om de SEO posities voor Rikkoert te verbeteren en met succes 🙂

"80% omzetgroei door een strakke strategie en solide campagnes!" .

Rikkoert

Online Marketing ondersteuning & ontzorging voor webshops

We helpen Rikkoert en andere webshops maandelijks op verschillende gebieden, wil jij ook je volledige marketing ontzorgd hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze groeiformule
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018