Pixelfarm zorgt er als specialistisch online marketing bureau voor dat jouw website beter wordt gevonden door Google en een hogere positie krijgt in de zoekresultaten.


SEO projecten:


Waarom SEO zo belangrijk is

De basis van online marketing is allereerst een goede website, maar je wilt als bedrijf ook relevante bezoekers aantrekken en leads genereren. Dit kan via Adwords, Facebook campagnes en andere kanalen, maar vindbaar zijn en blijven via zoekmachines als Google en Bing is nog steeds erg belangrijk. Pixelfarm heeft zich als online bureau gespecialiseerd in het opzetten, uitvoeren en monitoren van een goede SEO strategie. SEO (Search Engine Optimization) is meer dan alleen de juiste zoekwoorden gebruiken. Een website die technisch geoptimaliseerd is en het aantal links zijn net zo belangrijk.

Bij SEO optimalisatie beginnen we daarom altijd met de basis van de zoekmachineoptimalisatie. We verbeteren het technische SEO aspect van je website en (her) schrijven teksten naar aanleiding van een goede zoekwoorden analyse. Daarna zetten we content marketing in door regelmatig te bloggen of relevante landingspagina’s te creëren en optimaliseren. Uiteraard gebruiken we de beste tools, de laatste kennis en de nieuwste tactieken om ervoor te zorgen dat we samen het hoogst haalbare resultaat bereiken.

Online marketing Pixelfarm
“Naast de juiste keywords zijn meerdere factoren belangrijk voor je vindbaarheid, zoals de URL structuur, gebruiksvriendelijkheid en gebruik van tags.”

SEO optimalisatie

SEO Strategie

Wij analyseren welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf of branche, wat de belangrijkste concurrenten zijn en hoe we jouw website kunnen laten stijgen in de zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Wij stippelen een SEO strategie uit, herschrijven bestaande teksten en optimaliseren jouw website of webshop om zo de vindbaarheid te vergroten.

Content verrijking

Door actief te bloggen en landingspagina’s te creëren zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen stijgt in de zoekmachine resultaten, maar ook de posities behoudt.

Google Partner

Pixelfarm Google PartnerPixelfarm is als online bureau uit Rotterdam erkend Google Partner. Dat betekent dat ons team uit ervaren professionals bestaat die hun Google certificering hebben behaald. Als Google partner zijn we daarnaast altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachinemarketing (SEM).

Benieuwd of jouw website SEO proof is?

Wil je weten of jouw website SEO proof is? Vul hieronder je gegevens in en wij checken jouw website op een aantal kritisch SEO aspecten.

Geef uw bedrijfsnaam op

Vul je website in

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Vul je telefoonnummer in

Vul een bericht in

Meer weten over SEO optimalisatie?
Mail Lesley Bosch op lesley@pixelfarm.nl of bel naar 0180 642 060.