Pixelfarm creëert likeable & shareable social content voor Facebook pagina’s om ze zo op een relevante manier merken en bedrijven met hun doelgroep te verbinden, de conversatie aan te gaan en hun bereik te vergroten.

Wat bieden wij?
Content strategie Content creatie, curatie en productie
Content publishing Advies en begeleiding
Facebook advertising Facebook merk activaties

Facebook Content Creatie

392 likes 392 comments 653 shares

Het verkrijgen van likes, comments of shares is belangrijk, maar nog belangrijker is het om de “hearts en minds” van je fans te veroveren. Daarom is het van groot belang dat content vooral het echte verhaal van jouw merk vertelt. Social content die verder gaat dan (alleen) leuke plaatjes. Content die beleving biedt, prikkelt, authentiek is en daadwerkelijk jouw doelgroep beïnvloed in zowel denken en handelen. Daarbij is een solide Facebook content strategie net zo belangrijk als fotografie en de uiteindelijke executie.

Dat soort content is een uitdaging en vereist een bijzondere (social) mindset. Voor ons betekent dit dag in dag uit voor het allerbeste resultaat gaan, merken waar we voor werken door en door leren kennen en daarnaast een flinke dosis creativiteit. Dit doen we door een ijzersterk merk verhaal te vertalen naar een zinvolle en praktische social strategie, perfecte creatieve uitvoering en een inspirerende manier van werken. Pixelfarm creëert onder andere Facebook content voor Sunweb, Garmin en GOGO.Wat is social content?

Social content zoals Facebook content kan bestaan uit video, infographics, afbeeldingen en tekst. Content is een leuke en laagdrempelige manier om een conversatie op te starten en te interacteren met fans van je merk. Daarnaast geef je met content je merk een gezicht en stem. Facebook content wordt vaak ingezet voor branding en communicatiedoeleinden maar kan bijv. ook commercieel ingezet worden om zo meer leads of sales te genereren. Pixelfarm creëert Facebook content voor merken en bedrijven.

Facebook icoon