tw-banner

Van harte
welkom!

Leuk dat je bij Pixelfarm op bezoek komt.

Wij ontvangen je graag op ons prachtige kantoor in de Millenniumtoren in Rotterdam.

Het kan alleen wel wat lastig zijn om het kantoor direct te vinden. Nu is het Marriott hotel bijna niet te missen,

maar hoe je daar op verdieping 26 komt? Dat kan soms nog wel een uitdaging zijn.

Als je bij ons op bezoek komt is het dus handig om de volgende stappen te volgen:

Ingang en liften

De Millenniumtoren heeft twee ingangen: één recht tegenover het centraal station, dit is de hoofdingang van het Marriott hotel, en een zij-ingang aan de rechterkant van het gebouw. Het makkelijkste is om door die laatste naar binnen te lopen; je komt hier namelijk gelijk aan bij de liften die naar de kantoren gaan. Als je door de hoofdingang binnenkomt, kun je helemaal doorlopen naar achteren en 26 intoetsen om naar onze 26e verdieping te komen.

IMG_2550-6

Met OV of de auto

Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV of met de auto! Indien je met het OV komt is het handig om naar Rotterdam Centraal te reizen. Als je met de auto komt, kun je parkeren in de Q-Park garage Weena op de Karel Doormanstraat. Vanaf hier is het maar ongeveer 200 meter lopen. Je krijgt van ons een uitrijkaart voor de kosten. Wil je meer weten over de parkeermogelijkheden? Lees dan hier verder.

Druk op de intercom

Aangekomen op de 26e verdieping? Druk dan op de intercom zodat wij de deur voor je open kunnen doen! Wij zijn te vinden op nummer 26.5 onder de naam Pixelfarm, of een van onze namen.

IMG_2550-5

Wacht in de lounge

Wij ontvangen je in de lounge met een heerlijk kopje koffie of thee! ☕

red-back