Webdevelopment

Websites bouwen met gebruiksvriendelijk CMS

Gerelateerde diensten: Webdesign Website optimalisatie

Als je een website wilt laten maken, wil je natuurlijk een technisch zo goed mogelijke website. Met gebruiksvriendelijk CMS, zonder technische fouten en vooral snel. Samen met onze ontwerpers, leveren onze technische ontwikkelaars high-end websites op. Jouw nieuwe website moet goed vindbaar zijn in Google, mobiel geoptimaliseerd zijn en werken volgens de laatste standaarden.

De voordelen van webdevelopment

Open source
Gebruiksvriendelijk CMS
Support en onderhoud
Proactieve monitoring
Uitgebreid getest

Open source CMS

Pixelfarm ontwikkelt websites in Drupal en WordPress. Twee CMS systemen die allebei open source zijn en zeer prettig zijn voor jou als eindgebruiker. Geen ingewikkeld gedoe maar een makkelijke “Word achtige” interface om je teksten, afbeeldingen en video’s in te zetten. Handig als je zelf aan de slag wilt met blogs, nieuws, whitepapers en andere content!

Formulieren en andere componenten

Als website bouwer ontwikkelen we websites en webshops vanuit de gedachte dat alles technisch mogelijk is. Dingen die tegenwoordig standaard zijn, moeten jou als CMS gebruikers zo min mogelijk werk kosten. Formulieren, een nieuwe pagina toevoegen, downloadbare bestanden, het toevoegen van een afbeelding of video zijn bij de websites die wij ontwikkelen standaard.

Onze klanten

Pixelfarm ontwikkelt zakelijke B2B websites voor verschillende branches en webshops voor de B2C markt. We hebben succesvolle websites opgeleverd voor klanten in de ICT, accountancy, industrie, zakelijke dienstverlening en onderwijs. Bekijk ook ons werk.

Support, monitoring en doorontwikkelen

Een nieuwe website lanceren is de eerste stap naar online succesvol zijn. Het doorontwikkelen van je website op basis van online marketing data is belangrijk om je resultaat verder te verbeteren. Daarnaast bieden we support zodat je altijd bij ons terecht kunt mocht er onverhoopt iets niet goed werken.

Niets is vervelender als je website een keer offline is of een formulier dat niet verstuurd kan worden. Gelukkig kunnen wij door automatische checks dit zelf constateren in plaats van dat je er zelf na een tijdje achterkomt.

Website op maat

Wil je een website op maat voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze overkoepelende website pagina of neem vandaag nog contact op voor een eerste gesprek.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Vragen over webdevelopment?

Webdevelopment vragen? Ik help je graag!