Rikkoert-project-header • Pixelfarm

Drie jaar op rij online groei voor Rikkoert

3 jaar op rij groei door middel van blinkende online marketing

Over Rikkoert

Rikkoert is een écht familiebedrijf dat inmiddels 140 jaar bestaat en zich hofleverancier mag noemen. Al generaties lang heeft de familie Rikkoert een uniek juweliersbedrijf met 6 speciaalzaken. Van allerlei zilveren voorwerpen tot aan luxe horloges.

Betere online zichtbaarheid

Naast 6 prachtige fysieke winkels wilde Rikkoert een aantal jaar geleden ook online zichtbaar zijn. Na de ontwikkeling van een aantal verschillende webshops zijn we een actieve samenwerking aangegaan met Rikkoert; van het monitoren van de doelstellingen & KPI’s tot het bedenken en verzorgen van alle online campagnes. Van SEO tot Google Adwords en social media advertising. Dat betekent dat we (eind)verantwoordelijk zijn voor het inzetten en beheren van budgetten om zo te zorgen dat er online voldoende omzet wordt geboekt.

 Facebook logo Google Adwords logoSEO logo

Nieuwe eenduidige webshop

Na jarenlang de online strategie gekozen voor meerdere webshops met hun eigen gespecialiseerde assortiment is er daarna gekozen om een eenduidige webshop te creëren met aparte categorieën voor bijvoorbeeld horloges, zilveren kraamcadeau’s, juwelen en klokken.

 

Klik op de afbeelding voor een impressie

 

Resultaat

Een actieve samenwerking over meerdere jaren zorgt ervoor dat we samen met Rikkoert online aan hun merk bouwen maar ook dat we de markt en de producten steeds beter leren kennen waardoor er ieder jaar een beter resultaat geboekt wordt. Op dit moment hebben we elk jaar een plus gedraaid van maar liefst 20%!

Highlights

Online strategie
UX / UI
Facebook & Google adverteren
SEO optimalisatie
Data & reporting

Bel, mail of app Stephan over deze case!