farm-brother-project-header • Pixelfarm

Website voor Farm Brothers

Lekkere website boordevol vrolijke kleuren en animaties met een serieus tintje

Over Farm Brothers

Farm Brothers is een merk biologische koekjes die onder andere te koop zijn bij Albert Heijn, Picknick en andere grote supermarkten. Om online zichtbaarder meer zichtbaarheid te creëren besloten ze Pixelfarm in te schakelen om twee nieuwe websites te ontwikkelen. Farm Brothers is biologisch product van het jaar en ze hebben zelfs een vegan koekje in hun assortiment.

Farm Brothers PackagingEen lekkere website!

Heerlijke biologische koekjes (we zijn allemaal 10 kilo zwaarder na dit project) met smaken als “Dark chocolate & seasalt”, “Ginger & Lemon” en “Hazelnut & cinnamon” vraagt om een frisse kleurrijke website. De kleuren spatten er dan ook vanaf bij de nieuwe website van Farm Brothers en de website ziet er uit om op te eten 😋 De kleine animaties en vrolijke illustraties maken het geheel helemaal af.

Soilmatters

Intensieve landbouw en inzet van niet biologische bestrijdingsmiddelen zorgen voor uitputting van de bodem. Naast de Farm Brothers website hebben we ook Soilmatters ontwikkeld. Een uniek initiatief van Farm Brothers. Soilmatters is een online platform dat zich inzet voor de gezondheid van de bodem. Farm Brothers wil hiermee ook andere producenten aansporen en draagt daarnaast 5% van hun resultaat af aan het bevorderen van een gezonde bodem.

“Met een kleurexplosie en subtiele animaties ren je zo naar de appie om die heerlijke Farm Brother koekjes te kopen! Soilmatters is andere koek maar weet met een strak en speels design een serieuze boodschap luchtig te verpakken.”

 

Ook op zoek naar een nieuwe website? Bekijk onze website diensten.