Zoekmachine adverteren (SEA)

Behaal maximaal rendement uit zoekmachine marketing!

Zoekmachine adverteren is dé manier om direct meer traffic, leads en omzet te verkrijgen voor jouw bedrijf of webshop. Ideaal voor webshops die hun aanbod bij de juiste bezoekers willen krijgen of zakelijke dienstverleners die potentiële opdrachtgevers zoeken. Pixelfarm heeft jarenlange ervaring met het opzetten, beheren en optimaliseren van zoekmachine campagnes. Zoekmachine marketing in de vorm van SEA en SEO is nog steeds de beste manier om online zichtbaarheid te verkrijgen en rendement te behalen.

Voordelen zoekmachine adverteren

Altijd zichtbaar
Lage kosten
Direct resultaat
Bovenaan in de zoekmachines
Relevant verkeer
Snel opgezet

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Teqoia logo

Wat is zoekmachine adverteren?

SEA of zoekmachine adverteren is een manier van online adverteren. Een bezoeker doet een zoekopdracht in Google of een andere zoekmachine en krijgt betaalde zoekresultaten te zien. Voor het tonen van en klikken op jouw advertenties rekent Google een bepaald bedrag. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van hoe populair een bepaald zoekwoord is.

Ben je op zoek naar zoekmachine optimalisatie (SEO), klik hier.

Hoe bepaal je je budget?

Het bepalen van een budget is relatief eenvoudig. In de basis zijn er een X aantal klikken nodig om een klant te verkrijgen. De kosten die je per klant uit wilt geven, deel je door dit aantal klikken en dan komt er een CPC (cost per click) uit. Dit is wat je maximaal wilt betalen per klik. Uiteraard zijn wij meesters in het omlaag brengen van deze kosten en zorgen we dat je resultaat continu verbeterd wordt.  Lees ook meer over marketing budgetten berekenen.

Ook online succesvol worden? Schrijf je nu in voor ons online succes webinar!
Inschrijven

Advertentie opties binnen het zoeknetwerk van Google

Wat is Google search?

Het Google zoeknetwerk toont advertenties zowel boven als onder de zoekresultaten, op partnerwebsites van Google en ook op bepaalde andere plekken (bijv. Gmail). Doordat jouw advertenties alleen getoond worden bij relevante zoekopdrachten voor jouw merk of bedrijf, is google adverteren een efficiënte manier om leads te generen en je online omzet te vergroten.

Wat is Google Shopping?

Google shopping is ideaal voor webshops die hun productaanbod visueel bovenaan in Google willen krijgen. Als een gebruiker zoekt op bijv. “rode schoenen” dan krijg hij direct in Google een aantal afbeeldingen te zien van rode schoenen met daarbij de prijs en bijbehorende webwinkel. Op deze manier krijgt je webshop meer zichtbaarheid.

Wat is Google Display?

Google Display adverteren zijn simpel gezegd banners die verschijnen op relevante websites voor jouw merk of bedrijf. In Google Display kun je een bepaalde doelgroep instellen die je wilt benaderen. Je kunt daarnaast ook remarketing inzetten, waardoor mensen die eerder een product hebben bekeken op jouw website dit product terugzien op een willkeurige andere website die ze bezoeken. Onder Google Display advertising valt ook YouTube adverteren.

Interesse in zoekmachine adverteren?

Ook meer rendement uit je online marketing euro halen? Neem dan contact op met dé online experts van Pixelfarm.

Bereken je online omzet met deze handige calculator!

Bereken snel jouw online omzet met deze handige online marketing calculator!

Bereken jouw omzet

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bereken je online omzet met deze handige calculator!

Bereken snel jouw online omzet met deze handige online marketing calculator!

Bereken jouw omzet

Snel SEA advies nodig?

Bel 0180 642 060 om met een van onze experts te praten of laat een bericht achter!