Hoe is werken bij Pixelfarm?

Vraag het aan een gemiddelde collega en je zal dit antwoord krijgen: “de gaafste achtbaan waar ik ooit in heb gezeten”. En dat klopt. Het is spannend, hectisch, fun en gezellig, maar end of the day loop je met een gigantische glimlach weg. Lange termijn, klantgerichtheid, sociaal, individuele benadering, innovatie en creativiteit zijn voor ons enorm belangrijke waarden.

 

Great Place to Work

Pixelfarm is een Great Place to Work, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Deze prestigieuze onderscheiding wordt gegeven aan bedrijven waar mensen zich veilig voelen, vrijheid hebben, hun talent kunnen benutten, er vertrouwen is in zowel bedrijf, managers als collega’s en waarbij er ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Badge

Waarom werken bij Pixelfarm?

Een prima salaris met goede voorwaarden is voor ons de basis. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en bieden we je ook zoveel mogelijk vrijheid en flexibiliteit. Niet iemand die over je schouder meekijkt, maar eigen verantwoordelijkheid.

  • Uitdagende projecten en (leuke) klanten
  • Fantastisch kantoor in hartje Rotterdam (WOW uitzicht included)
  • Prima salaris en goede voorwaarden
  • Inclusieve cultuur
  • Impact op het bedrijf
  • Werken zoals jij dat prettig vindt (locatie, tijd en manier waarop)
  • Leuke gezellige borrels en uitjes
  • Fitnessruimte bij kantoor
  • Een Macbook Pro

Onze werkplek.

Video
Video

Groeiplan en evaluaties.

Bij Pixelfarm doen we niet één keer per jaar een voortgangsgesprek en beoordelingsgesprek. Als bedrijf vinden we het belangrijk dat jij je snel ontwikkelt. Na een half jaar krijg je dan ook een groeiplan met daarin concrete doelen voor een jaar. Hierin staan bijvoorbeeld ook een training die je moet volgen. Daarbij heb je zelf grote invloed in welke richting je je wilt specialiseren en ontwikkelen. Per kwartaal houden we een groeigesprek. Met je directe manager heb je doorlopend contact, zodat dingen waar je eventueel tegenaan loopt gelijk kunt aanpakken.

Flexibiliteit en thuiswerken.

Als werkgever denken we graag met je mee en stellen we ons flexibel op. Wil je een weekend naar Londen en is het handiger om vanuit daar een paar dagen te werken? Geen probleem. Even tussendoor weg om te sporten of een boodschap te halen? Geen probleem. Heb je kids thuis en moet je thuisblijven omdat partner onverwacht weg moet? Geen probleem. We geven je daarin eigen verantwoordelijkheid. Hetzelfde geldt voor thuiswerken. We gaan daar flexibel mee om. Bij ons werk je standaard twee dagen op kantoor en drie dagen thuis. Wil je een keer extra thuiswerken omdat het beter uitkomt of juist op kantoor? Geen probleem.

Mentaal welzijn.

Mensen die lekker in hun vel zitten en intrinsiek gemotiveerd zijn, zijn mensen die enthousiast en gemotiveerd zijn. Dat voelen collega’s én klanten. Als sociaal bedrijf vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt. Dat kan betekenen dat we rekening houden met jouw work/life balance, werkdruk, je privé omstandigheden maar dat we je bijvoorbeeld ook toegang tot een coach bieden als je dat fijn vindt.

Proost 🍻

Elke laatste vrijdag van de maand delen we kennis met elkaar en houden we een goede borrel. Lol hebben samen en leuke dingen doen hoort wat ons betreft net zo goed bij werk. Naast een maandelijkse borrel, organiseren we ook regelmatig themafeesten, gaan we naar een festival en met kerst hebben we altijd de knotsgekke jaarafsluiting.

Ons team

Stephan de Graaf Founder & strategist

Eindbaas, marketing genie, filosoof, zanger én schrijver. “Is er iets dat Stephan niet kan?” zou Stephan zelf zeggen. Als oprichter van Pixelfarm is Stephan verantwoordelijk voor het verder laten groeien van Pixelfarm.

Jaap van Iwaarden Online marketing teamlead

Jaap is onze advertising, data en e-commerce (en volleybal) specialist. Na een jarenlange carrière bij Roobol woonwinkels, waar hij het hele online marketing team heeft mogen opzetten, mag hij bij Pixelfarm zich vastbijten in onze nieuwe e-commerce klanten.

Mark Treurniet Operations manager

Met ruime ervaring in de bureauwereld, stuurt Mark ons development team aan en zorgt dat de operatie op rolletjes loopt. Altijd druk bellend met een glimlach achter zijn laptop te vinden.

Alla Bokova Visual designer

Onze eigen visual superster uit Estland. Alla kan animeren en ontwerpen zoals Mike Tyson kan boksen. Altijd. raak. Alla is een enorm talent dat onze klanten helpt zich beter online te profileren.

Amy Berisa Content marketeer

Als content marketeer houdt Amy zich bezig met het creëren van content die mensen aantrekt, vermaakt en hen overtuigt om actie te ondernemen. Ze is als een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan elke branche en elk onderwerp, en ze doet dit alles met een grote glimlach op haar gezicht.

Peter van der Plas Sr. Projectmanager

Peter zorgt dat projecten goed verlopen, helpt structuren opzetten en enthousiasmeert zijn hele team. Samen met het WEB team maakt hij kick-ass B2B websites.

Nathalie van Luik Digital Projectmanager

Met haar scherpe inzicht en probleemoplossend vermogen is Nathalie als een ware detective in het digitale domein. Ze analyseert uitdagingen, zoekt naar de beste oplossingen en zet strategieën op om obstakels te overwinnen. Ze staat altijd open voor nieuwe ideeën en innovatieve benaderingen, en ze deelt graag haar kennis en ervaring om jouw project naar nieuwe hoogten te brengen.

Suzanne Brand Online Marketeer

Suzanne is als een creatieve duizendpoot die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om op te vallen in de digitale jungle. Ze ontwikkelt pakkende online campagnes, creëert boeiende content en analyseert voortdurend de resultaten om de strategieën aan te scherpen.

Kimberley Venneman SEO specialist

Kimberley is na jaren ervaring in SEO een ster in het optimaliseren van websites. Zij zorgt onder meer voor hoge rankings en online vindbaarheid bij onze klanten.

Ger de Graaf Finance

Scherp en kritisch. Ger is de pater familias van Pixelfarm. Inmiddels iets minder druk, maar altijd in voor een feestje.