Hoe is werken bij Pixelfarm?

Vraag het aan een gemiddelde collega en je zal dit antwoord krijgen: “de gaafste achtbaan waar ik ooit in heb gezeten”. En dat klopt. Het is spannend, hectisch, fun en gezellig, maar end of the day loop je met een gigantische glimlach weg. Lange termijn, klantgerichtheid, sociaal, individuele benadering, innovatie en creativiteit zijn voor ons enorm belangrijke waarden.

Great Place to Work

Pixelfarm is een Great Place to Work, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Deze prestigieuze onderscheiding wordt gegeven aan bedrijven waar mensen zich veilig voelen, vrijheid hebben, hun talent kunnen benutten, er vertrouwen is in zowel bedrijf, managers als collega’s en waarbij er ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Badge

Waarom werken bij Pixelfarm?

Een prima salaris met goede voorwaarden is voor ons de basis. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en bieden we je ook zoveel mogelijk vrijheid en flexibiliteit. Niet iemand die over je schouder meekijkt, maar eigen verantwoordelijkheid.

  • Inclusieve cultuur met respect voor geloof, afkomst en geaardheid
  • Prima salaris en goede voorwaarden
  • Uitdagende projecten en (leuke) klanten
  • Impact op het bedrijf
  • Fantastisch kantoor in hartje Rotterdam (WOW uitzicht included)
  • Fitnessruimte bij kantoor
  • Werken zoals jij dat prettig vindt (locatie, tijd en manier waarop)
  • Leuke gezellige borrels en uitjes
  • Een Macbook Pro

De cultuur bij Pixelfarm is open en eerlijk.

Nathalie van Luik

SEO-specialist bij Pixelfarm

Onze werkplek.

Video
Video

Groeiplan en evaluaties.

Bij Pixelfarm doen we niet 1 keer per jaar een voortgangsgesprek en beoordelingsgesprek. Als bedrijf vinden we het belangrijk dat jij je snel ontwikkelt. Na een half jaar krijg je dan ook een groeiplan met daarin concrete doelen voor een jaar. Hierin staan bijvoorbeeld ook een training die je moet volgen. Daarbij heb je zelf grote invloed in welke richting je je wilt specialiseren en ontwikkelen. Per kwartaal houden we een groeigesprek. Met je directe manager heb je doorlopend contact, zodat dingen waar je eventueel tegenaan loopt gelijk kunt aanpakken.

Flexibiliteit en thuiswerken.

Als werkgever denken we graag met je mee en stellen we ons flexibel op. Wil je een weekend naar Londen en is het handiger om vanuit daar een paar dagen te werken? Geen probleem. Even tussendoor weg om te sporten of een boodschap te halen? Geen probleem. Heb je kids thuis en moet je thuisblijven omdat partner onverwacht weg moet? Geen probleem. We geven je daarin eigen verantwoordelijkheid. Hetzelfde geldt voor thuiswerken. We gaan daar flexibel mee om. Bij ons werk je standaard twee dagen op kantoor en drie dagen thuis. Wil je een keer extra thuiswerken omdat het beter uitkomt of juist op kantoor? Geen probleem.

Mentaal welzijn.

Mensen die lekker in hun vel zitten en intrinsiek gemotiveerd zijn, zijn mensen die enthousiast en gemotiveerd zijn. Dat voelen collega’s én klanten. Als sociaal bedrijf vinden we het belangrijk dat jij je prettig voelt. Dat kan betekenen dat we rekening houden met jouw work/life balance, werkdruk, je privé omstandigheden maar dat we je bijvoorbeeld ook toegang tot een coach bieden als je dat fijn vindt.

Proost 🍻

Elke laatste vrijdag van de maand delen we kennis met elkaar en houden we een goede borrel. Lol hebben samen en leuke dingen doen hoort wat ons betreft net zo goed bij werk. Naast een maandelijkse borrel, organiseren we ook regelmatig themafeesten, gaan we naar een festival en met kerst hebben we altijd de knotsgekke jaarafsluiting.

Ons team

Stephan de Graaf Founder & strategist

Eindbaas, marketing genie, filosoof, zanger én schrijver. “Is er iets dat Stephan niet kan?” zou Stephan zelf zeggen. Als oprichter van Pixelfarm is Stephan verantwoordelijk voor het verder laten groeien van Pixelfarm.

Nesrine Belayachi Teamlead online marketing

Nesrine leidt het online marketing team. Nesrine maakt de plannen voor onze klanten en zorgt dat het team vol energie voor het succes van onze klanten gaat.

Mark Treurniet Operations manager

Met ruime ervaring in de bureauwereld, stuurt Mark ons development team aan en zorgt dat de operatie op rolletjes loopt. Altijd met een glimlach achter zijn laptop te vinden druk bellend.

Robin Groenendijk Paid performance specialist

Robin is naast fulltime blij ook iemand die alle campagnes scherp zet en zich elke dag met hart en ziel inzet om de campagnes van klanten beter te laten presteren.

Alla Bokova Visual designer

Onze eigen visual superster uit Estland. Alla kan animeren en ontwerpen zoals Mike Tyson kan boksen. Altijd. raak. Alla is een enorm talent dat onze klanten helpt zich beter online te profileren.

Nathalie van Luik SEO-specialist

Nathalie is als SEO specialist betrokken bij veel van onze marketing samenwerkingen en zorgt ze dat onze klanten op 1 worden gezet. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Morwarid Shirali Concepter

Morwarid is als creative concepter betrokken bij social content, playbooks, animaties en online campagnes.

Jaap van Iwaarden Online marketing teamlead

Jaap is onze advertising, data en e-commerce (en volleybal) specialist. Na een jarenlange carrière bij Roobol woonwinkels, waar hij het hele online marketing team heeft mogen opzetten, mag hij bij Pixelfarm zich vastbijten in onze nieuwe e-commerce klanten.

Threy Person UX & projectmanagement

Threy zorgt dat projecten tot in de puntjes voorbereid worden en helpt mee structuren opzetten en enthousiasmeert het hele team. Samen met onze visual designers maakt hij het plaatje compleet voor onze B2B websites.

Ger de Graaf Finance

Scherp en kritisch. Ger is de pater familias van Pixelfarm. Inmiddels iets minder druk, maar altijd in voor een feestje.