Pixelfarm is FD Gazelle!

Stephan de Graaf
Stephan de Graaf

Marketing Strateeg bij en eigenaar van Pixelfarm. Dagelijks bezig met digital marketing, innovatie en nieuwe vormen van interactie.

⏰ 17 oktober 2017

Hiermee behoren we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. ? ??

Jaarlijks worden de Gazellen Awards uitgereikt aan ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. En dat hebben we. YEAH! Even voor de duidelijkheid, er zijn zo’n 1.5 miljoen bedrijven in Nederland. Dus je begrijpt dat we hier even een klein dansje op doen!

https://www.instagram.com/p/BaYlJg4FDqZ/?hl=nl&taken-by=pixelfarm_nl

We zijn megatrots op deze onderscheiding. Hierdoor staan we weer even stil bij het succes van Pixelfarm. Want naast deze titel zijn we ook trots op een gemiddelde klanttevredenheid van een 9 en een interne happiness van een 8,7. #GOTEAM

Dagelijks werken we met alle farmers aan toffe online projecten voor uiteenlopende klanten. Van verassende websites tot online advertising en van SEO optimalisatie tot creatieve (social) content. We combineren marketing, creativiteit en techniek om merken en bedrijven online te laten excelleren.

“Door nieuwsgierig te zijn, vragen te blijven stellen en continu te optimaliseren gaan we als team samen met onze klanten voor het allerbeste resultaat.”

Naast een omzetgroei, blijven we ook groeien als team. We zijn op zoek naar getalenteerde mensen die samen met ons aan de toekomst willen bouwen. Help jij Pixelfarm groeien? Bekijk hier de openstaande vacatures.