Website laten ontwerpen en bouwen op maat

Een professionele website laten ontwerpen en maken in Rotterdam? Wij geloven dat de allerbeste zakelijke website, B2B website of webshop dé basis is voor online succes. Wij ontwerpen en bouwen al 10 jaar weboplossingen op maat. Tot op de pixel nauwkeurig, snel en met gebruiksvriendelijk open source CMS. Als full service online marketing bureau, nemen we online marketing integraal mee in de ontwikkeling van jouw nieuwe site.

Wij bouwen high-end websites!

Pixelfarm ontwikkelt high-end websites. Dit zijn websites die zich onderscheiden in gebruikersgemak, design, snelheid, conversie en beleving.

  • Ontwerp op maat die recht doet aan jouw merkbeleving
  • Mobile first en adaptive
  • Snel & veilig
  • SEO ready
  • Gebruiksvriendelijk open source CMS
  • Professionele inrichting Google Analytics & GTM

 

Website content als integraal onderdeel

drie circles die elkaar raken over website laten maken

Waar een high-end website aan voldoet

Stel je eens voor; je hebt een product en je wilt hier een verpakking voor. Dan zorg je toch dat de verpakking en de inhoud op elkaar afgestemd is? Vreemd genoeg is dit niet hoe de meeste websites gemaakt worden. De doos wordt eerst gemaakt en je moet hem daarna zelf vullen. Bij Pixelfarm zorgen we dat content, techniek en design perfect op elkaar afgestemd zijn. Het gevolg? Een high-end website! Lees meer over de voordelen in ons blog.

Bekijk ook eens awwwards.com voor voorbeelden van high-end website.

 

Ons proces voor een high-end website

Een professionele B2B of corporate website ontwikkelen je niet zomaar. Door meer dan 10 jaar ervaring, een gestroomlijnd proces en het beste digitale talent, ontwikkelen we professionele websites die altijd voor ??zorgen.

Kennismaking
1 Kennismaking

We leren graag jouw business kennen. Samen kijken we naar de staat van je huidige website. We bespreken wat de doelstelling is van de nieuwe website en wat er allemaal moet gebeuren.

Sessie
2 Vrijblijvende sessie

We presenteren onze plannen voor jouw website. We maken een concept waarbij je gevoel krijgt bij de vormgeving en look & feel van de website. We presenteren de begroting en timings.

Start
3 Start project

Als alles akkoord is, plannen we het project van A-Z. We plannen een kick-off in om samen door het project heen te lopen.

Presentatie plan
4 Creatie fase

Het design wordt verder vervolmaakt, content wordt geschreven en eventueel wordt er online marketing onderzoek gedaan. Bij complexere websites maken we een functioneel ontwerp, wireframes of een klikbaar prototype.

Analyse
5 Bouwen van de website

Het CMS wordt opgezet en geconfigureerd. Je krijgt toegang tot het CMS en een testversie zodat je gevoel krijgt bij de website.

Analyse
6 Aanpassingen en testen

De website wordt volledig doorgetest op snelheid, kleine schoonheidsfoutjes en techniek. Na het afronden van de testen wordt Google Tag Manager en Google Analytics geconfigureerd om te zorgen dat de website de juiste zaken doormeet.

7 Afronding en lancering

Nadat de website perfect is, lanceren we de website! Er wordt gelijk gekeken of eventuele links van de oude website nog goed staan. We laten de website opnieuw indexeren in Google en de website wordt actief gemonitord de eerste paar dagen.

Presentatie plan
8 Doorontwikkeling en online marketing

Digital en online marketing is een continu proces. Door na 3 maanden samen te evalueren en een verbeterplan op te stellen zorgen we dat de website steeds beter wordt. Eventueel zetten we een Online Marketing traject op om actiever leads te gaan genereren.

Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites

Zakelijke website laten maken?

Je bent bij ons aan het juiste adres om een zakelijke website te laten maken. Een goede zakelijke website heeft behalve een professionele uitstraling, de juiste content en is goed vindbaar in Google en andere zoekmachines. Pixelfarm ontwikkelt strategie gedreven zakelijke websites voor verschillende sectoren zoals de AGF, de ICT & software branche en overige zakelijke dienstverleners.

 

Webdesign

Een website ontwerpen of designen is zoveel meer dan alleen een mooi plaatje. Een goed ontwerp maakt hét verschil tussen gewoon een “mooi plaatje” en een unieke user experience, die aansluit op je merk. Daarnaast zorg je met webdesign voor een heldere structuur van je website en een goed doordachte website strategie.

Meer over webdesign

WordPress logoOpen source CMS WordPress

Als website bouwer zorgen we dat jouw website volgens de laatste standaarden wordt opgeleverd. Onze developers kiezen in overleg een open source CMS zoals WordPress of Craft. Deze CMS’en zijn gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik.

MEER OVER WORDPRESS WEBSITES

 

Hosting & onderhoud

Als je een nieuwe website laat bouwen is het fijn om te weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is en je website altijd up to date is. Pixelfarm ontwikkelt niet alleen een volledige website maar zorgt ook dat hosting en onderhoud voor na de lancering geregeld is.

MEER OVER HOSTING & ONDERHOUD

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Bel of app
06 46 055 018
Onze Strateeg Stephan helpt je graag verder