Website laten ontwerpen en bouwen op maat

Wil je een compleet nieuwe website laten maken of kan je oude een flinke upgrade gebruiken? Bij Pixelfarm zijn we er om je te helpen! Vanuit ons inspirerende kantoor in Rotterdam ontwerpen en bouwen onze creatieve experts een website die jouw bedrijf laat opvallen in de online wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat een unieke en op maat gemaakte website of webshop de basis vormt voor online succes.

Al 15 jaar lang creëren we maatwerk weboplossingen. Tot op de pixel nauwkeurig, snel, met een gebruiksvriendelijk open source CMS en specifiek toegespitst op jouw doelgroep. Als full service online marketing bureau, nemen we online marketing integraal mee in de ontwikkeling van jouw nieuwe site. Jouw succes online is onze prioriteit!

Wij maken high-end websites!

Als je door Pixelfarm een website laat maken, weet je zeker dat deze uitblinkt in gebruikersgemak, design, snelheid, conversie en beleving.

  • Ontwerp op maat die recht doet aan jouw merkbeleving
  • Wensen van jouw (potentiële) klanten staan centraal
  • Functies en koppelingen waar jij behoefte aan hebt
  • Mobile first en adaptive
  • Snel & veilig
  • SEO ready
  • Gebruiksvriendelijk open source CMS
  • Professionele inrichting Google Analytics & GTM

 

Bezoekers verleiden met een goed design

Een nieuwe website laten maken begint met een nieuw professioneel webdesign. We willen niet alleen iets moois creëren, maar ook een unieke gebruikerservaring die naadloos bij jouw merk aansluit. Bovendien zorgen we voor een superstrak menu, zodat bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken. Kortom, we gaan voor een website die er fantastisch uitziet en super makkelijk te gebruiken is!

Meer over webdesign

 

Vlekkeloze combinatie van design, techniek en content

drie circles die elkaar raken over website laten maken

Waar een high-end website aan voldoet

Stel je eens voor; je hebt een product en je wilt hier een verpakking voor. Dan zorg je toch dat de verpakking en de inhoud op elkaar afgestemd is? Vreemd genoeg is dit niet hoe de meeste websites gemaakt worden. De doos wordt eerst gemaakt en je moet ‘m daarna zelf vullen. Bij Pixelfarm zorgen we dat design, techniek en content perfect op elkaar afgestemd zijn. Het resultaat? Een high-end website! 

Bekijk ook eens awwwards.com voor voorbeelden van high-end websites.

 

Zo bouwen wij jouw nieuwe website

Een professionele website laten bouwen die presteert is een zorgvuldig proces, waarbij veel komt kijken. Door jarenlange ervaring, een gestructureerde aanpak en het beste digitale talent, ontwikkelen we websites die altijd voor online succes zorgen.

Kennismaking
1 Kennismaking

We leren graag jouw business kennen. Samen kijken we naar de staat van je huidige website. We bespreken wat de doelstelling is van de nieuwe website en wat er allemaal moet gebeuren.

Sessie
2 Vrijblijvende sessie

We presenteren onze plannen voor jouw website. We maken een concept waarbij je gevoel krijgt bij de vormgeving en look & feel van de website. We presenteren de begroting en planning.

Start
3 Start project

Als alles akkoord is, plannen we het project van A-Z. We plannen een kick-off in om samen door het project heen te lopen.

Presentatie plan
4 Creatie fase

Het design wordt geperfectioneerd, content wordt geschreven en eventueel wordt er online marketing onderzoek gedaan. Bij complexere websites maken we een functioneel ontwerp, wireframes of een klikbaar prototype.

Analyse
5 Bouwen van de website

Het CMS wordt opgezet en geconfigureerd. Je krijgt toegang tot het CMS en een testversie zodat je gevoel krijgt bij de website.

Analyse
6 Aanpassingen en testen

De website wordt volledig doorgetest op snelheid, kleine schoonheidsfoutjes en techniek. Na het afronden van de testen wordt Google Tag Manager en Google Analytics geconfigureerd om te zorgen dat de website de juiste zaken doormeet.

7 Afronding en lancering

Nadat de website perfect is, lanceren we ‘m! Er wordt gelijk gekeken of eventuele links van de oude site nog goed staan. We laten de website opnieuw indexeren in Google en de website wordt de eerste paar dagen actief gemonitord.

Presentatie plan
8 Doorontwikkeling en online marketing

Online marketing is een continu proces. Door na 3 maanden samen te evalueren en een verbeterplan op te stellen zorgen we dat de website steeds beter wordt. Eventueel zetten we een online marketing traject op om actiever leads te gaan genereren.

Website laten maken die goed scoort in zoekmachines

In de moderne online wereld is een sterke aanwezigheid op het web essentieel voor het succes van elk bedrijf. Een goed ontworpen website is niet alleen aantrekkelijk voor gebruikers, maar kan ook een flinke impact hebben op hoe makkelijk je gevonden wordt in zoekmachines als Google. Daarom ontwikkelen wij een website die SEO-ready is. En nadat je website live is, is het slim om aan de slag te gaan met een SEO-strategie om jouw online aanwezigheid te boosten.

Meer over zoekmachineoptimalisatie
Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites

WordPress logoOpen source CMS WordPress

Als website bouwer zorgen we dat jouw website volgens de laatste standaarden wordt opgeleverd. Onze developers kiezen in overleg een open source CMS zoals WordPress of Craft. Deze CMS’en zijn gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik.

MEER OVER WORDPRESS WEBSITES

 

Hosting & onderhoud

Als je een nieuwe website laat bouwen is het fijn om te weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is en je website altijd up to date is. Pixelfarm ontwikkelt niet alleen een volledige website maar zorgt ook dat hosting en onderhoud voor na de lancering geregeld is.

MEER OVER HOSTING & ONDERHOUD

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Website laten maken? Bel of app onze strateeg Stephan via 06 46 055 018.