Marketing uitbesteden en tot 200% online groeien met jouw merk of webshop?

Als Pixelfarm ontzorgen we de volledige (digitale) marketing voor jouw bedrijf of webshop en zorgen we concreet voor meer leads en online omzet. Vraag nu de brochure aan!

Download brochure

Voordelen groeiabonnement

Met ons groeiabonnement is je volledige online marketing ontzorgd; van je data tot je campagnes, SEO en social content! We hebben inmiddels vele bedrijven en merken geholpen aan een groei tot wel 200%! Dus wil je als webshop of bedrijf écht groeien en je marketing professionaliseren? Vraag nu meer informatie aan!

Offerte aanvragen

Pixelfarm jaarplan groei 2020Een duidelijk jaarplan om jou te helpen groeien

Voordat we aan de slag gaan met jouw online presence, zorgen we met een uitgebreide adviesrapportage dat we eerst de quick wins behalen. Dit kan een optimalisatie zijn op het gebied van data, website, of ergens mee stoppen dat niets oplevert of juist starten met iets dat heel veel oplevert. Op basis van deze adviesrapportage stellen we een jaarlijks groeiplan op. Een duidelijke planning met duidelijke doelstellingen. Maandelijks overleggen we over de te volgen stappen en zorgen we met duidelijke communicatie en een proactieve houding voor jouw online succes!

Succes manager en een dashboard

Om te zorgen dat onze samenwerking een succes wordt, krijg je een succes manager die verantwoordelijk is voor jouw groei. Dat is diegene die je (bijna) 24/7 kan bereiken met vragen en die jou en ons team motiveert om het maximale uit de samenwerking te halen. Om jouw groei overzichtelijk te houden maken we een dashboard op maat waarin je de voortgang kunt zien van jouw groei!

Ons groeimodel

Pixelfarm groeimodel

Pixelfarm gebruikt een vast groeimodel om jouw online groei te bewerkstelligen. We versnellen jouw groei op het gebied van boodschap, vindbaarheid & zichtbaarheid, jouw digitale klantervaring en creativiteit op het gebied van content & communicatie. Zo zorgen we dat alle onderdelen die tegenwoordig belangrijk zijn in marketing, in balans zijn!

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Mark Treurniet
Gratis consult? Bel ons op 085 303 6220!