Bovenaan in Google voor meer verkeer en leads

Dagelijks zoeken miljoenen mensen via zoekmachines als Google naar informatie, producten en diensten. Het merendeel van die mensen klikt op een van de eerste zoekresultaten. Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, zorg je ervoor dat jouw website op voor jou relevante zoektermen goed scoort in Google. Dit resulteert in meer relevante bezoekers, conversies en omzet. Als ervaren SEO-bureau houden wij ons dagelijks bezig met het optimaliseren van websites en webshops. Met onze uitgebreide kennis, professionele tools en doordachte strategieën zorgen we voor optimale resultaten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De SERP (Search Engine Results Pages) laten een mix van betaalde en organische (SEO) resultaten zien, hier rood gearceerd.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels search engine optimization (SEO), is een onderdeel van zoekmachine marketing en omvat alle acties die ervoor zorgen dat je website stijgt in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten. Een hogere positie in Google of Bing zal meer bezoekers genereren. En als je SEO goed doet, zal niet alleen de kwantiteit maar ook de kwaliteit van het verkeer naar je website verhogen. Content, techniek en de populariteit van jouw website (links van domeinen met autoriteit naar jouw website) zijn de belangrijkste factoren in je ranking. Wist je dat jouw website op meer dan 200 factoren wordt beoordeeld? Dat zijn dus heel veel manieren om jouw website te laten stijgen in de zoekresultaten! Google update regelmatig zijn algoritme waardoor SEO een continu proces is.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

  • Meer website verkeer doordat je beter gevonden wordt
  • Meer leads en omzet 
  • Langdurige ROI
  • Organisch verkeer is de meest waardevolle bron voor zakelijke websites

Beter vindbaar dankzij lokale SEO

Als je vroeger zocht op ‘zoekmachine optimalisatie bureau’ of ‘ SEO bureau’ kreeg iedereen dezelfde lijst met zoekresultaten. Nu neemt Google je locatie mee als een van de belangrijkste pijlers om te bepalen wat jij ziet op de zoekresultaten pagina. Als je in de omgeving van Barendrecht of Rotterdam deze zoekopdrachten uitvoert kom je ons ongetwijfeld tegen. Als je uit Amsterdam komt is de kans minder groot. Voor bedrijven met een kantoor of winkel is lokale SEO een belangrijk onderdeel van de totale SEO-strategie.

 

SEO slim combineren met SEA

De combinatie van SEO en SEA kan leiden tot een krachtige digitale marketingstrategie. Het tonen van zowel organische zoekresultaten als betaalde advertenties vergroot de kans dat jouw website opvalt bij potentiële bezoekers en versterkt de betrouwbaarheid van jouw merk. Inzichten uit SEA-campagnes kunnen worden gebruikt om de SEO-strategie te verbeteren, zoals het identificeren van zoekwoorden die de meeste klikken en conversies genereren. SEA kan ook worden gebruikt om te testen welke zoekwoorden en advertentieteksten het beste presteren voordat ze worden geoptimaliseerd voor SEO. Het is belangrijk om te beseffen dat SEO en SEA elkaar aanvullen, maar ook unieke benaderingen hebben. SEO is gericht op langetermijnresultaten, terwijl SEA directe resultaten kan opleveren maar afhankelijk is van een advertentiebudget. Een gebalanceerde strategie maakt gebruik van de sterke punten van beide methoden.

Hoe gaat zoekmachine optimalisatie in zijn werk?

1 Vrijblijvende analyse met prognose
2 Zoekwoordenonderzoek
3 Tracking instellen
4 Technisch adviesrapport
5 Content creatie
6 Doorlopende optimalisatie
7 Rapporteren & analyseren

Samenwerken met een SEO-bureau

Wil je de online zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten en jouw website laten opvallen tussen de concurrentie? Dan is het tijd om samen te werken met een professioneel SEO-bureau! Bij Pixelfarm begrijpen we dat effectieve zoekmachine optimalisatie essentieel is voor het succes van jouw bedrijf in het digitale tijdperk. Laat ons je helpen om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Ons team van ervaren SEO-experts optimaliseert jouw website volgens de nieuwste trends en technieken. Of het nu gaat om het verbeteren van de technische aspecten van jouw site, het creëren van waardevolle content of het opbouwen van hoogwaardige backlinks, wij hebben de kennis en expertise om jouw website te laten ranken in de zoekresultaten. Vaak combineren we zoekmachine optimalisatie met zoekmachine adverteren zodat dit elkaar optimaal versterkt.

Uiteraard zullen we regelmatig rapporten en analyses verstrekken, zodat je de voortgang van onze SEO-inspanningen kunt volgen.

High-end linkbuilding 

Mediatic logoPixelfarm werkt samen met Mediatic voor een hoogwaardig linkprofiel. We zorgen voor kwalitiatieve links vanaf De Telegraaf, AD, de Ondernemer en andere grote media naar jouw website.

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Voor onze meeste klanten verzorgen we op maandelijkse basis zoekmachine optimalisatie. We werken dan aan de website, zorgen voor de juiste content en bouwen aan een zo goed mogelijk linkprofiel. Van te voren spreken we bepaalde doelstellingen af waar je ons ook aan mag houden! 😉 SEO uitbesteden kan al vanaf € 400,-!

Online Marketing calculator
Bereken je Online Marketing Rendement Bereken wat jouw geïnvesteerde marketing euro op zou moeten leveren! Bereken het nu!

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Pixelfarm is hét SEO-bureau voor online groei. Bel 085 303 6220 voor meer informatie!