Wij hebben één doel: jouw online groei versnellen.

Pixelfarm is 10 jaar geleden begonnen als online marketing bureau. Inmiddels helpen we, vanuit ons kantoor in hartje Rotterdam, klanten vaak op meerdere manieren. We proberen online branding, marketing, technologie en data aan elkaar te verbinden om jou nog succesvoller te maken. We werken voor verschillende bedrijven en merken, allemaal met hun eigen unieke uitdaging. Allemaal hebben ze hetzelfde gemeen; online de volgende stap zetten!

Hoe we jou helpen groeien!

Met onze bewezen groeiformule is je volledige online marketing ontzorgd; van je data tot je campagnes, SEO en social content! We hebben inmiddels vele bedrijven en merken geholpen aan een groei tot wel 200%! Dus wil je als webshop of bedrijf écht groeien en je marketing professionaliseren? Vraag dan nu jouw persoonlijke marketing groeiplan aan.

Groeiplan aanvragen
Impact We doen alleen dingen die écht waarde toevoegen.
Smile:-) We maken onze mensen blij zodat ze jou blij kunnen maken.
Strategie Doelgericht richting bepalen.
Growth Hacking Zichtbare resultaten op korte termijn.

Op zoek naar een uitdagende job? Bekijk onze werkenbij website!

Online Groeien Meer Leads Meer KlantenOnline groeien = meer leads en meer klanten.

Om online succesvol te zijn is het belangrijk dat alles “klopt”. Je website moet perfect zijn, je moet goed gevonden worden en je merk moet continu online zichtbaar zijn. Wij helpen jouw bedrijf met een compacte digitale strategie en volledige marketing ontzorging.

 

Alles over ons marketing abonnement

klant centraal

Jouw klant digitaal centraal

UX (user experience) is breder dan een mooie nieuwe website. UX zijn alle processen van jouw bedrijf waar jouw klant mee te maken krijgt. Klanten verwachten een ultieme experience waarin alles klopt. Als full service online marketing bureau helpen we jouw digitale klantprocessen beter op orde te krijgen; van CRM op maat, email marketing, marketing automation en ja; ook een fantastische nieuwe website.

Alles over websites

merk

Een online merk is meer dan alleen social media.

(Online) merken hebben de toekomst. Vandaag de dag zoek je niet meer op ‘wasmachine kopen’ maar ga je direct naar Coolblue of BOL.com. Door actief te zijn op social media, maar de aandacht te trekken met campagnes & PR zorg je dat je online een sterk merk opbouwt.

Content marketing

Hét online marketing bureau in Rotterdam.

Pixelfarm is hét full service online marketing bureau in Rotterdam dat vol enthousiasme bouwt aan jouw succes. We verlenen online marketing diensten op het gebied van zoekmachine marketing, webdesign en webontwikkeling. Onze professionals zorgen naast groei in leads en omzet ook voor digitale groei in de vorm van een nieuwe website of kritische blik op je digitale klantprocessen. Kom gerust een keer langs bij ons kantoor in Rotterdam voor een kop koffie en een goed gesprek over marketing!

 

Google Partner Badge

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Pixelfarm
Rotterdam

Weena 690 3012CN Rotterdam

Pixelfarm
Amsterdam

H.J.E. Wenckebachweg 123 1096 AM