Voor een vast bedrag je volledige online marketing uitbesteden?

Wel online resultaat behalen, maar niet de tijd of expertise om dit in-house te doen? Pixelfarm adviseert, begeleid en ontzorgt bedrijven volledig. Wij zijn jouw eigen online marketing afdeling 😉 We stellen samen doelen, zetten een strategie uit en werken week aan week aan het behalen van jouw doelstellingen. Alles voor een vast bedrag per maand en resultaten inzichtelijk via een online dashboard en rapportages. Duidelijke taal, proactief en bewezen succesvol!

Bekijk onze groeiformule
Online Marketing calculator
Bereken je Online Marketing Rendement Bereken wat jouw geïnvesteerde marketing euro op zou moeten leveren! Bereken het nu!

Kosten online marketing uitbesteden

Wat kost het om je volledige online marketing te ontzorgen? Dat is afhankelijk van de doelstellingen en de inspanningen die wij moeten doen om deze resultaten te bereiken. Een onderdeel uitbesteden kan al vanaf een paar honderd euro per maand, alles uitbesteden kan al vanaf € 1.000,- per maand.

Online Marketing ondersteuning en ontzorging:

Groeiplan aanvragen

Zo maken we er een online succes van!

1 Analyse

We analyseren je online presence. Je zoekwoordenposities, data & analytics. Alles wordt bekeken.

2 Strategie

Er worden doelstellingen en een prognose opgesteld en een plan op halfjaarlijke basis of jaarlijkse basis. Meetpunten worden bepaald, vaak per maand, per kwartaal en per jaar.

3 Middelen

Binnen korte tijd worden alle online marketing tools worden ingericht, we ontwikkelen eventueel een nieuwe website of de bestaande website wordt geoptimaliseerd. Er wordt een content planning gemaakt en andere digitale kanalen worden ingericht.

4 Day to day marketing

Social media content, campagnes en SEO werkzaamheden worden uitgevoerd. We ontwikkelen een dashboard zodat je zelf makkelijk en eenvoudig de resultaten kan monitoren.

samenwerking teamDe samenwerking

Er zijn twee voorwaarden voor een succesvolle samenwerking; het resultaat wat we behalen en de relatie. Dat laatste is voor ons extreem belangrijk. We gaan voor onze klanten door het vuur en werken graag samen met mensen die dezelfde waarden als ons hebben; transparantie, oprechtheid, positiviteit en proactiviteit.

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Interesse in een strategische sessie? Bel 085 303 6220 voor meer informatie