Pixelfarm is FD Gazelle!

Hiermee behoren we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. 😃 💪🏻

Jaarlijks worden de Gazellen Awards uitgereikt aan ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. En dat hebben we. YEAH! Even voor de duidelijkheid, er zijn zo’n 1.5 miljoen bedrijven in Nederland. Dus je begrijpt dat we hier even een klein dansje op doen!

.special-video-container{padding-top: 112% !important;}

Pixelfarm is FD Gazellen!! 1 van de 754 snelst groeiende bedrijven van NL…

2 minuten leestijd

Online video content is hot! Waarom je nu echt moet starten met video content marketing.

Dat online video hot is hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen, vloggers zijn tegenwoordig celebrities geworden en Generatie Z kijkt bijna geen lineaire TV meer. Ook voor bedrijven en merken is video een goed middel om de felbegeerde aandacht van (potentiële) klanten te krijgen. Niet zo gek, met video kun je in korte tijd enorm veel informatie overbrengen, (merk)beleving (of een bepaalde sfeer creëren) en de aandacht van je doelgroep langer vasthouden dan met beeld of tekst.

Laten we beginnen met wat feitjes:

8 minuten leestijd

Wat is de ROI van branding?

Wat is de ROI van branding? Dus wat voor waarde levert het op en hoe bereken je dit? Dit is één van de vragen die we binnenkregen via onze Facebook pagina.
Wat is branding en waarom is het belangrijk?

Laten we eerst eens kijken wat branding precies is. Branding bestaat uit een verzameling van communicatieboodschappen en middelen die proberen (bewust of onbewust) een bepaalde gedachte, gevoel of boodschap aan een merk te verbinden en zo de perceptie van een doelgroep over dat merk te…

7 minuten leestijd

70 tips om online echt succesvol te zijn

Heb je een webshop en wil je meer conversies of verkopen? Of opereer je in de zakelijke markt en wil je meer leads en uiteindelijk verkopen? Hieronder 70 (ja het zijn er echt 70) tips om je online effectiviteit te vergroten. Sommige zijn tools om je beter te laten monitoren, andere zijn tactische handvaten en weer andere zijn (broodnodige) open deuren.

Hier gaan we:

Investeer waar de winst zit. Minimale inspanning, maximaal rendement is de stelregel. Klinkt simpel, in de praktijk gaat iedereen met campagnes en SEO aan…

10 minuten leestijd

Facebook link-posts aanpassen, kan dit nog?

Misschien heb je het al voorbij zien komen: Facebook heeft aangekondigd dat je binnenkort link-posts niet meer kunt bewerken. Superbalen, want er zijn heel wat Facebook pagina beheerders die hier gebruik van maakten. Maar er is hoop! Lees snel verder.

Stel je voor: je hebt een enorm interessant artikel geschreven en gepubliceerd op je website, dan wil je dit natuurlijk via Facebook delen met je fans. Als je een doorclick post gaat maken en je plakt de URL in een…

5 minuten leestijd

Waarom is mijn website zo langzaam?

Een optimale snelheid van je website is belangrijker dan ooit! Met name voor mobiel met 3G/4G-netwerk is een korte laadtijd van belang. Wanneer je website erg lang nodig heeft om te laden, is de kans groot dat gebruikers de website vroegtijdig zullen verlaten. Dit gebeurt tegenwoordig al in enkele seconden. Een ander belangrijk voordeel is dat Google ook rekening houdt met de snelheid van websites. Better speed = higher ranking in Google.

Heb je het idee dat je website traag laadt? Gooi…

7 minuten leestijd

2 nieuwe websites opgeleverd!

We hebben weer 2 nieuwe websites opgeleverd!

DizzyData.nl

DizzyData bestond eerder uit Newviews en DizzyData en ging verder als één bedrijf: DizzyData. Onze opdracht was om een migratie te doen van de twee sites naar één en een website te ontwikkelen waarmee volop marketing bedreven kan worden. Lees meer over de ontwikkeling van de website van DizzyData!

Pinkroccade-healthcare.nl

De oude website van Pinkroccade was sterk verouderd, weinig beleving, niet responsive en niet geoptimaliseerd voor de zoekvraag van de gebruiker. Hoog tijd voor verandering. Op basis van…

1 minuut leestijd

LinkedIn Lead Gen Forms, wat is het en wat kun je ermee als bedrijf?

Je kent ze misschien van Facebook, de advertenties waar je op klikt en vervolgens je persoonlijke gegevens al vooringevuld zijn. Deze zogenaamde social lead campagnes kun je nu al gebruiken via Facebook, Instagram en Twitter. Sinds kort heeft LinkedIn deze advertentiemogelijkheid ook toegevoegd, speciaal gericht op de zakelijke markt. Een zeer waardevolle advertising tactiek om zakelijke leads te genereren voor je bedrijf!

Wil je kennis delen met de zakelijke markt in de vorm van een whitepaper, of aanmeldingen genereren voor bijvoorbeeld een webinar of event? Probeer…

7 minuten leestijd

PIM, CRM, CMS of ERP? Waar kies je voor in je digitale (data) strategie?

Toe aan een nieuwe website of digitale strategie? Een goed moment om eens na te denken over je datastrategie. In deze tijd waarin online veelal een integraal onderdeel is van je bedrijfsvoering en er veel databronnen zijn wil je voorkomen dat dezelfde data op verschillende plekken staat en dus inconsistent is of zeer inefficiënt bijgehouden moet worden. In dit artikel meer over PIM.

We ontwikkelen bij Pixelfarm redelijk wat middelgrote en grote websites. Vaak komt daar wel een integratie met een CRM of marketing platform…

7 minuten leestijd

How to: Facebook Collection maken

Facebook blijft zich vernieuwen en ook op het gebied van advertentiemogelijkheden. Nu kun je ook gebruik maken van de nieuwe functie: Canvas. Wat is het en hoe maak je een canvas aan?

4 minuten leestijd