Jazeker! Pixelfarm mag aan de slag voor De Hypotheker!

Na een pitch tussen verschillende bureau’s is Pixelfarm uitgekozen om de komende tijd social content te creëeren voor De Hypotheker.
 Houd de Facebook pagina in de gaten van de Hypotheker om ons werk te zien. Je social content ook een boost geven? Bekijk dan onze social content diensten!

1 minuut leestijd

WhatsApp Business komt naar Nederland!

Binnen enkele weken kan de zakelijke markt gaan starten met WhatsApp Business!

-UPDATE 31 JANUARI-
WhatsApp Business is officieel in Nederland uitgerold. Je kunt de app nu downloaden in Google Play Store. iOS is nog niet beschikbaar, maar dit zal naar verwachting niet lang duren! 

Het is je vast niet ontgaan dat KLM in september 2017 als eerst gestart is met een pilot van WhatsApp Business. Als je als gebruiker KLM toestemming geeft via je online profiel, kun je instapkaarten, vluchtwijzigingen en nadere informatie…

3 minuten leestijd

Facebook updates november 2017

Facebook is volop in ontwikkeling! Op dit moment springen er 6 super interessante ontwikkelingen uit die je niet mag missen!

Gaat Facebook binnenkort ook in Nederland een tijdslijn uitrollen voor familie en vrienden?  
De poll functie binnen Facebook is uitgerold
PayPal koppelen aan je persoonlijk Facebook account
Facebook gaat de advertentiedienst transparanter maken
Facebook integratie van Messenger op je website
Meer engagement door een geheime foto-video post

Lees snel verder!

Gaat Facebook binnenkort ook in Nederland een tijdslijn uitrollen voor familie en vrienden?  

Facebook heeft getest met een aparte…

6 minuten leestijd

Pixelfarm is FD Gazelle!

Hiermee behoren we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. 😃 💪🏻

Jaarlijks worden de Gazellen Awards uitgereikt aan ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei van ten minste 20% hebben gehaald. En dat hebben we. YEAH! Even voor de duidelijkheid, er zijn zo’n 1.5 miljoen bedrijven in Nederland. Dus je begrijpt dat we hier even een klein dansje op doen!

.special-video-container{padding-top: 112% !important;}

Pixelfarm is FD Gazellen!! 1 van de 754 snelst groeiende bedrijven van NL…

2 minuten leestijd

Wat is de ROI van (online) branding en hoe maak je dit meetbaar?

Wat is de ROI van branding? Dus wat voor waarde levert het op en hoe bereken je dit? Dit is één van de vragen die we binnenkregen via onze Facebook pagina.
Wat is branding en waarom is het belangrijk?

Laten we eerst eens kijken wat branding precies is. Branding bestaat uit een verzameling van communicatieboodschappen en middelen die proberen (bewust of onbewust) een bepaalde gedachte, gevoel of boodschap aan een merk te verbinden en zo de perceptie van een doelgroep over dat merk te…

7 minuten leestijd

Waarom is mijn website zo langzaam?

Een optimale snelheid van je website is belangrijker dan ooit! Met name voor mobiel met 3G/4G-netwerk is een korte laadtijd van belang. Wanneer je website erg lang nodig heeft om te laden, is de kans groot dat gebruikers de website vroegtijdig zullen verlaten. Dit gebeurt tegenwoordig al in enkele seconden. Een ander belangrijk voordeel is dat Google ook rekening houdt met de snelheid van websites. Better speed = higher ranking in Google.

Heb je het idee dat je website traag laadt? Gooi…

7 minuten leestijd

2 nieuwe websites opgeleverd!

We hebben weer 2 nieuwe websites opgeleverd!

DizzyData.nl

DizzyData bestond eerder uit Newviews en DizzyData en ging verder als één bedrijf: DizzyData. Onze opdracht was om een migratie te doen van de twee sites naar één en een website te ontwikkelen waarmee volop marketing bedreven kan worden. Lees meer over de ontwikkeling van de website van DizzyData!

Pinkroccade-healthcare.nl

De oude website van Pinkroccade was sterk verouderd, weinig beleving, niet responsive en niet geoptimaliseerd voor de zoekvraag van de gebruiker. Hoog tijd voor verandering. Op basis van…

1 minuut leestijd

PIM, CRM, CMS of ERP? Waar kies je voor in je digitale (data) strategie?

Toe aan een nieuwe website of digitale strategie? Een goed moment om eens na te denken over je datastrategie. In deze tijd waarin online veelal een integraal onderdeel is van je bedrijfsvoering en er veel databronnen zijn wil je voorkomen dat dezelfde data op verschillende plekken staat en dus inconsistent is of zeer inefficiënt bijgehouden moet worden. In dit artikel meer over PIM.

We ontwikkelen bij Pixelfarm redelijk wat middelgrote en grote websites. Vaak komt daar wel een integratie met een CRM of marketing platform…

7 minuten leestijd

How to: Facebook Collection maken

Facebook blijft zich vernieuwen en ook op het gebied van advertentiemogelijkheden. Nu kun je ook gebruik maken van de nieuwe functie: Canvas. Wat is het en hoe maak je een canvas aan?

4 minuten leestijd