Social media content uitbesteden? Goed idee!

Social media is natuurlijk dé manier om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten en betrokkenheid te bevorderen. De juiste tone of voice, beelden en communicatie is daarbij super belangrijk. Creatieve, interessante en onderscheidende content wordt beloond met een reactie en/of like. Precies deze social media content maken wij voor merken en bedrijven ;-). Social media content uitbesteden aan Pixelfarm zorgt onder meer voor professionele contentcreatie, tijdsbesparing en consistentie. Wij kunnen je ondersteunen of zelfs helemaal ontzorgen en al je kanalen volledig runnen. We werken via een overzichtelijk maandelijks abonnement.

Social media content abonnement voordelen

  • Social media volledig ontzorgd
  • Duidelijke content planning
  • Inclusief social media strategie
  • Flexibel in soorten content (video, visuals, blogs, etc.)
  • Handig credit systeem
  • Maandelijkse rapportage en per kwartaal evaluatie

Inspirerende social media content

Pixelfarm creëert doorlopend content voor merken die werk willen maken van social media. Van creatieve inhaker, tot infographic en van korte video tot stop motion. Wij maken social media content die mensen in hun hart en hoofd raakt.

 

Video content

Pixelfarm creëert video content voor verschillende merken. Hieronder een stop motion animatie voor Sluban.

 

 

Overzichtelijk abonnement met uniek credits systeem

Nooit meer een last minute posts bedenken of te weinig content. Pixelfarm werkt met een uniek creditsysteem. Het systeem werkt als volgt; elke maand krijg je bijv. 3.000 credits. Elke post (van visual tot blog en van video tot animatie) kost een aantal credits. Zo zijn we flexibel in welke content we plannen en loop je nooit uit de kosten.

Offerte aanvragen

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Stap voor stap naar winnende social content

Kennismaking
1 Kennismaking

Om elkaar goed te leren kennen plannen we een kennismaking in. We gaan direct inhoudelijk met elkaar aan de slag en leren meer over jouw merk of business en stellen samen doelstellingen.

Presentatie plan
2 Presentatie

We geven een presentatie waarin we jouw social media strategie uit de doeken doen en laten we een aantal posts zien die als aanzet dienen tot de visuele uitwerking. 

Samenwerking Pixelfarm
3 Samenwerking

Als je enthousiast bent 🙂 beginnen we met het inrichten van de juiste tools en samenwerking. Zo krijg je toegang tot een social media planningskalender en zorgen we dat de juiste meetinstrumenten ingericht worden.

Presentatie plan
4 Content planning

Elke maand maken we een overzichtelijke content planning aan de hand van thema’s die we bepaald hebben. We streven ernaar om 95% van te voren te bedenken en maken. Die overige 5% houden we voor een briljante inhaker of ad hoc post.

Content creatie
5 Creatie & distributie

Als de planning goedgekeurd is, gaan we aan de slag met content creëren voor social media. We maken de beelden, video’s en eventuele blogs. Na goedkeuring van de posts, plannen we alles in en houden we uiteraard alle reacties in de gaten! We verzorgen ook de promotie van bepaalde posts om meer bereik te genereren.

Analyse
6 Optimalisatie & analyse

Elke maand krijg je van ons een handig overzicht met daarin de learnings, best presterende berichten en inzichten die we gebruiken voor de maand erop. Zo streven we ernaar om continu mooiere, scherpere, leukere en effectievere social media content te maken.

Social media content uitbesteden? Samenwerken met dé social media content agency? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op 085 303 6220