Content Marketing die jouw doelgroep écht raakt

Effectieve content marketing vertelt een verhaal in zowel woord als beeld. Onze content specialisten weten als geen ander jouw merkverhaal te vertellen in video, tekst, blogs, whitepapers en social media content.

quote background

"Traditional marketing talks at people, content marketing talks with them" .

Pixelfarm

Content Marketing Strategie in de buyer en customer journey

Content (Marketing) of conversational marketing speelt een belangrijke rol in de buyer journey en customer journey van jouw prospect en klant. Door op de juiste momenten binnen de klantreis jouw prospect de juiste content te serveren beïnvloeden we het aankoop- en beslissingsproces.

 

Online leadgeneratie funnel Pixelfarm

De leadgeneratie funnel zoals Pixelfarm die gebruikt.

 

Voorbeeld Content Marketing

Laten we onszelf eens als voorbeeld nemen;

  • Jij als bezoeker bent geïnteresseerd in Content Marketing en zoekt op Google naar “Content Marketing”
  • Via ons blog kom je op deze pagina die een goed idee geeft wat we doen op het gebied van content marketing maar omdat je nog oriënterend bent neem je niet gelijk op. Wat we natuurlijk wel kunnen doen is een whitepaper aanbieden met “Content Marketing strategie templates”.
  • In de bedanktmail die we sturen, linken we naar een aantal cases die relevant zijn voor je branches. Interessant natuurlijk, want je bent aan het oriënteren.
  • Door over 2 maanden (tijd die het duurt voordat je in een wat concretere fase zit) een remarketing campagne te draaien op bezoekers die én deze pagina hebben bezocht én onze whitepaper hebben gedownload met als Call To Action “Boek nu kosteloos en vrijblijvend een call met een van onze Content Marketing experts” zorgen we dat jij als potentiële koper in direct contact komt met ons.

Uiteraard zijn er allerlei redenen (niet onze doelgroep bijv.) te bedenken waarom jij als website bezoeker geen klant wordt, maar door bovenstaand voorbeeld maken we de kans vele malen groter dat je uiteindelijk wel een klant wordt 😀

Inbound leadgeneratie

Content Marketing speelt een belangrijke rol bij inbound leadgeneratie. Door de juiste blogs over de juiste onderwerpen te schrijven, deze te optimaliseren voor zoekmachines en op de juiste manier te seeden (verspreiden) zorg je voor relevant verkeer op je website. De kunst is om met de juiste online marketing campagnes de content precies op het juiste moment aan jouw doelgroep te serveren. Ook downloadable content zoals whitepapers en e-books spelen een belangrijke rol in aantrekken van potentiële klanten.

 

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie (en online marketing breed) is onlosmakelijk verbonden met content marketing. Als je investeert in blogs, wil je wel dat deze door relevante leads gelezen en gevonden wordt. Hetzelfde geldt voor infographics en downloadable content zoals whitepapers.

 

High-end linkbuilding & PR

Mediatic logoPixelfarm werkt samen met Mediatic om aan een hoogwaardig linkprofiel te werken. Behalve “in de krant” komen, zorgen we ook voor kwalitiatieve links vanaf De Telegraaf, AD, de Ondernemer en andere grote media naar jouw website.

Social Media Content

Wil jij je merk op de kaart zetten? Social media is dé manier om jouw merkverhaal op een compacte manier te vertellen en continu in . Pixelfarm verzorgt doorlopend content met ons overzichtelijke social media content abonnement.

Meer over Social Media Content

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Sparren over jouw merkverhaal? Bel ons op 085 303 6220!