Nieuwe website voor Comandi

Comandi ontwikkelt innovatieve dashboard software voor accountants en ondernemers. De dashboard software die Comandi ontwikkelt stelt je in staat om in één oogopslag al je belangrijke financiële data te zien. Ze koppelen met verschillende boekhoudpakketten, waaronder Yuki. Pixelfarm heeft naast de website ontwikkeling, ook een complete restyling gedaan van de huisstijl!

Over Comandi

Als ondernemer wil je maar één ding; inzicht in je financiële positie. Comandi biedt dit door niet alleen een handig overzicht te bieden, maar ook hele specifieke financiële data in een dashboard te gieten. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende financiële scenario’s bekijken. Dus wat gebeurt er als mijn omzet de komende 3 maanden met 20% stijgt. Dit soort functionaliteiten zorgt ervoor dat Comandi je als ondernemer rust en inzicht geeft.

Comandi oude logo vs nieuwe logo

Nieuwe logo vs het oude logo van Comandi

Restyling huisstijl

Voordat we met de website van start gingen, hebben we de huisstijl van Comandi opgefrist. Een aantal elementen zoals de kleurstellingen hebben we deels behouden en vooral aangescherpt. Ook het logo en de typografie zijn gemoderniseerd. Zo bleef Comandi voor klanten en relaties herkenbaar.

De nieuwe Comandi website

Naast dat de website er fris en overzichtelijk uitziet, zijn er een aantal onderscheidende functionaliteiten:

  • Op maat ontwikkeld, gebruiksvriendelijk WordPress CMS
  • Subtiele animaties om de merkbeleving te verhogen
  • Multilanguage
  • Resource gedeelte met blogs, cases, FAQ, trainingen & events en downloadbare e-books
  • Nieuwsbrief inschrijving
  • Uiteraard volledig responsive

Pixelfarm design proces

Voor elke nieuwe website die we maken hebben we een vast proces. Ook bij Comandi zijn we gestart met een creatief concept. Hiermee presenteren we het centrale thema van de website en zorgen we dat we een WOW-momentje bij klanten creëren. Na de conceptfase volgt de UX-fase, hierin bepalen we pagina’s, content, call to actions en flows door de website. Hierna gaat onze UI designer aan de slag met elk detail van de website, zoals je hieronder kunt zien.

 

Design Comandi

Elk detail wordt nauwkeurig ontworpen

 

Subtiele animaties

onboarding pagina

Naast alle functionaliteiten zijn er een aantal onderdelen en pagina’s die deze website echt uniek maken. Een van die pagina’s is de onboarding pagina. Met een helder een overzichtelijk stappenplan, subtiele animaties en een strak design is dit een van de pagina’s die er uitspringt.

 

 

Quote Mischa Kalle

"Design is niet alleen hoe het eruit ziet, maar ook hoe het werkt" .

Mischa Kalle - art director bij Pixelfarm

Gebruiksvriendelijk CMS

Comandi sliders

De website is volledig gebouwd in een WordPress CMS op maat. De custom sliders die we voor Comandi ontwikkeld hebben, kunnen in-page ingezet worden door de contentbeheerders van Comandi. In deze slider kunnen ze zowel video’s, screenshots als afbeeldingen plaatsen. Een goed voorbeeld van handige functionaliteit voor de eindgebruiker.

Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018