Wij ontwikkelen de allerbeste WordPress websites

Een WordPress website laten maken in Rotterdam? WordPress is het meest gebruikte CMS voor websites. Pixelfarm ontwerpt en ontwikkelt WordPress websites op maat zonder gebruik van thema’s of templates. Dit is belangrijk om te zorgen dat je website snel, veilig en op maat is. WordPress is ideaal voor zakelijke of B2B websites.

Voordelen van een WordPress website laten bouwen

Wil jij een kwalitatieve WordPress website laten bouwen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! 

Offerte aanvragen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Eenvoudig pagina’s toevoegen
  • Goed geïndexeerd door Google
  • Standaard functionaliteiten afgevangen door plugins
  • Meest gebruikte CMS

WordPress logoVoordelen van een open source CMS

WordPress is een zogenaamde open source CMS. Dit betekent dat iedereen toegang heeft tot de broncode en dit ook kan verrijken. Het voordeel is dat WordPress continu verbeterd wordt. Naast WordPress ontwikkelt Pixelfarm ook websites in Craft, een ander open source CMS.

 

 

Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites

Stap voor stap naar een pixelperfecte WordPress website!

Kennismaking
1 Kennismaking

We leren graag jouw business kennen. Samen kijken we naar de staat van je huidige website. We bespreken wat de doelstelling is van de nieuwe website en wat er allemaal moet gebeuren.

Samenwerking Pixelfarm
2 Vrijblijvende sessie

We presenteren onze plannen voor jouw website. We maken een concept waarbij je gevoel krijgt bij de vormgeving en look & feel van de website. We presenteren de begroting en timings.

Start
3 Start project

Als alles akkoord is, plannen we het project van A-Z. We plannen een kick-off in om samen door het project heen te lopen.

Presentatie plan
4 Creatie fase

Het design wordt verder vervolmaakt, content wordt geschreven en eventueel wordt er online marketing onderzoek gedaan. Bij complexere websites maken we een functioneel ontwerp, wireframes of een klikbaar prototype.

5 Bouwen van de website

Het CMS wordt opgezet en geconfigureerd. Je krijgt toegang tot het CMS en een testversie zodat je gevoel krijgt bij de website.

Analyse
6 Aanpassingen en testen

De website wordt volledig doorgetest op snelheid, kleine schoonheidsfoutjes en techniek. Na het afronden van de testen wordt Google Tag Manager en Google Analytics geconfigureerd om te zorgen dat de website de juiste zaken doormeet.

7 Afronding en lancering

Nadat de website perfect is, lanceren we de website! Er wordt gelijk gekeken of eventuele links van de oude website nog goed staan. We laten de website opnieuw indexeren in Google en de website wordt actief gemonitord de eerste paar dagen.

Presentatie plan
8 Doorontwikkeling en online marketing

Digital en online marketing is een continu proces. Door na 3 maanden samen te evalueren en een verbeterplan op te stellen zorgen we dat de website steeds beter wordt. Eventueel zetten we een Online Marketing traject op om actiever leads te gaan genereren.

Wat is het verschil tussen een template, thema en een WordPress website op maat?

Als je een beetje handig bent kun je met een WordPress thema binnen een dag een WordPress website “maken”. Pixelfarm maakt WordPress websites op maat. We maken geen gebruik van thema’s of templates. We beginnen met een strategie, ontwerp op maat en dan ontwikkelen we de website aan de hand van het ontwerp. Het voordeel hiervan is dat je een website volledig naar wens hebt en een website die als basis dient voor de rest van je online marketing strategie. Lees meer over waarom je geen templates of thema’s moet gebruiken in ons blog.

 

WordPress webshop laten maken?

WordPress ondersteunt met WooCommerce uitgebreide e-commerce functionaliteit en is door de snelle ontwikkeltijd en flexibiliteit een goed alternatief voor systemen als Magento. Pixelfarm ontwikkeld doorlopend nieuwe webshops met functionaliteiten als Betalingen via iDeal, Afterpay of PayPal, voorraadbeheer en integratie met PostNL.

Meer weten? Neem contact op

 

Veiligheid websitesVeiligheid WordPress websites

Doordat WordPress hét meest gebruikte CMS is op internet, wordt het ook het meest “aangevallen” door bot netwerken. WordPress is juist een van de meest veilige CMS’en als je weet hoe je het moet inrichten, het regelmatig onderhoud en de juiste plugins gebruikt. Vaak zijn websites die slachtoffer worden van hacks of aanvallen, slecht onderhouden of gemaakt.

 

 

E-commerce WordPressHosting & onderhoud WordPress website

Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels hoe we een zeer veilige WordPress website maken. Door de website regelmatig te onderhouden ben je verzekerd dat de website altijd veilig is en blijft.

Meer over beheer & onderhoud

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Sparren over een nieuwe WordPress website? We helpen je graag! Bel 085 303 6220