Verse website voor Fresh Culinair

Fresh Culinair is een AGF speler die zich op de internationale mark richt en met name Georgië. Traditioneel eten Georgiërs vrij ongezond en bestaat een gemiddeld Georgisch dieet uit alles behalve verse groente & fruit 🙂 De groente en fruit die in Georgië te verkrijgen is, is vaak van lage kwaliteit. Fresh Culinair speelt hier op in door een topproduct te leveren. De nieuwe website speelt een centrale rol in deze strategie, met inspiratie en een direct zakelijk bestelsysteem kunnen klanten uit Georgië eenvoudig(er) bestellen.

Impressie Fresh Culinair

Ons designproces

Omdat Fresh Culinair nog niet echt een definitieve huisstijl had, zijn we begonnen met een concept waarin het gevoel van Fresh Culinair duidelijk naar voren kwam. Met prachtige productfotografie, ruimte en een frisse look & feel schoten we direct raak. Hierna zijn we vrij snel tot een prototype in Figma gekomen. In plaats van pagina voor pagina te ontwerpen, zijn er bepaalde stijlelementen ontworpen die de nieuwe website een duidelijke en consistente look & feel gaven! 

Highlights Fresh Culinair website

De Fresh Culinair website is ontwikkeld op basis van een gebruiksvriendelijk WordPress CMS. Naast het CMS zit de website bomvol andere features!

  • Zakelijk bestelportal met betaalmogelijkheid (Credit card)
  • Op basis van WordPress CMS
  • Speciale categorie filterpagina’s worden apart geïndexeerd in Google
  • Multilanguage (Engels, Georgisch)
  • Flexibel op te bouwen pagina’s voor content editors

Zakelijk bestelsysteem

Internationale klanten van Fresh Culinair kunnen met de nieuwe website heel eenvoudig bestellen. Ingelogde klanten kunnen hun orders en facturen inzien en (betaal) gegevens wijzigen. Fresh Culinair zelf kan staffelkortingen invoeren voor grotere klanten. Als klanten een bestelling doen met producten die (tijdelijk) niet voorradig zijn, krijgt Fresh Culinair een bericht en wordt dit persoonlijk door Fresh Culinair gecommuniceerd. Internationale betalingen kunnen direct afgerekend worden via Credit Card.

"Naast een corporate website is de Fresh Culinair website ook een direct verkoopkanaal voor klanten in Georgië!" .

Fresh Culinair
Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018