Website voor Yuki

Boekhouden zonder zelf te boeken en toch actueel inzicht in de financiële cijfers van je onderneming? Yuki heeft een innovatief boekhoudplatform waarbij alle administratieve taken op een slimme manier worden uitbesteed. Voor Yuki Nederland, België en Spanje hebben we de nieuwe website ontwikkeld.

Nieuwe branding

Omdat Yuki.nl inmiddels flink gedateerd was en Yuki een geheel nieuwe branding kreeg, was het tijd voor een nieuwe website. De oude website boodt onvoldoende mogelijkheden om content te publiceren en de mobiele versie liep enorm achter. 

Hoe werkt Yuki?

 

Yuki website voorbeeld

Wat maakt deze website zo bijzonder?

De Yuki website is een bijzondere website, hij is volledig gebaseerd op WordPress en heeft behalve veel ruimte voor content ook veel details en kleine animaties.

  • Multilanguage (Nederland, België, Spanje)
  • Subtiele animaties om de merkbeleving te verhogen
  • Content vanuit CMS wordt gebruikt in twee verschillende websites en de Yuki applicatie zelf
  • Eenvoudig campagne- en landingspagina’s aanmaken
  • Gebruiksvriendelijk CMS

Meerdere content bronnen

Yuki richt zich zowel op ondernemers als accountants. Om beide doelgroepen te bedienen zijn zowel Yuki.nl als yukivoorondernemers.nl ontwikkeld. Alhoewel beide websites dezelfde look and feel hebben, hebben beide websites hun eigen navigatie en content. Door in het CMS sommige content beschikbaar te maken voor beide websites, hoefde de content maar een keer ingevoerd te worden. Naast deze twee websites wordt het CMS ook gebruikt om de Yuki applicatie te voeden met content.

Mobiele website Yuki

Aan de mobiele website van Yuki is veel aandacht besteed. Om te zorgen dat de gebruikerservaring optimaal is, hebben we een adaptive website ontwikkeld. Dit betekent dat sommige elementen niet zichtbaar zijn op mobiel terwijl andere elementen zoals navigatie anders werken.

"De nieuwe website is strak, met rijke kleuren en veel subtiele details!" .

Yuki
Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018