Een fantastisch website ontwerp is meer dan een WOW gevoel!

Bezoekers beslissen binnen secondes op basis van gevoel bij jouw website of ze contact op nemen of niet. De look-and-feel van je website is dus een zeer belangrijk onderdeel! Niet alleen het design moet aansluiten op de merkuitstraling, maar jouw klant moet zo snel mogelijk komen waar die moet zijn.

Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites

Online StrategieWebsite ontwerpen vanuit een online strategie

Pixelfarm ontwerpt en bouwt websites en webshops voor uiteenlopende bedrijven en branches. Onze art directors en visual designers creëren strakke, moderne en snelle webdesigns op maat. Gedreven vanuit een online strategie waarbij we uitgaan van jouw klant. Met 10 jaar ervaring in professioneel webontwerp weten wij wat er leeft en werkt op het gebied van grafisch vormgeving. Een goed webdesign is een ambacht, met het grootste oog voor detail gemaakt.

quote background

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works .

Pixelfarm

Wat is UX?

UX staat voor User Experience en is de hele online klantreis die een website bezoeker aflegt. User Experience Design of UX design is dus letterlijk het vormgeven van die klantreis. Pixelfarm baseert de UX altijd op een combinatie van data van je bestaande website, de user journey en jouw marketingdoelstellingen.

 

Wat is UI?

UI staat voor User Interface of User Interface Design. Alle iconen, knoppen, content, formulieren en andere elementen waar een website uit bestaat vallen onder UX.

Website content

Behalve je menu, de lay-out, typografie, iconen en andere design elementen speelt content een grote rol in je website. Van website teksten tot fotografie en video. Pixelfarm neemt content design integraal mee in het ontwerpproces.

TIP: Bekijk aansprekende webdesigns op awwwards.com

Meer over website content

 

 

Mobile first design

Mobile first design

Een mobile first design is belangrijker dan ooit geworden. Mobiele gebruikers zijn sinds jaren een grote en groeiende groep bezoekers. Het is extreem belangrijk dat de mobiele versie van jouw website snel, intuïtief en voor mobiel gemaakt is. Afhankelijk van de branche waarin je opereert en hoeveel mobiele gebruikers jouw website heeft, beginnen we onze ontwerpen vaak mobile first of kiezen we voor een adaptive design.

 

 

Online huisstijl en digital branding

Soms wil je niet alleen je website vernieuwen, maar ook gelijk je e-mail nieuwsbrief, social media profielen, e-mailhandtekening en andere digitale kanalen onder handen nemen. Pixelfarm biedt mogelijkheden tot een volledige online huisstijl waarbij we alle kanalen visueel naadloos op elkaar aan laten sluiten voor een optimale digital branding.

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Bel 085 303 6220 voor een brainstorm We helpen je graag verder!