Een fantastisch webdesign is meer dan een WOW-gevoel

Binnen enkele seconden beslissen bezoekers of ze contact opnemen op basis van het gevoel dat jouw website hen geeft. Daarom richten we ons op een aansprekende look-and-feel die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Maar dat is nog niet alles! Onze creatieve webdesigners zorgen voor een onvergetelijke gebruikerservaring, waardoor bezoekers intuïtief vinden wat ze nodig hebben. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal, waardoor potentiële klanten snel tot actie worden aangezet.

Website laten ontwerpen door Pixelfarm:

  • Uniek design passend bij jouw stijl en bedrijf
  • Geoptimaliseerd voor jouw doelen en doelgroep
  • Optimale gebruikservaring, ook op mobiel
  • Alle technische aspecten helemaal in orde
  • Content integraal onderdeel ontwerpproces
  • SEO-ready voor goede zichtbaarheid in zoekmachines

Online StrategieWebsite ontwerpen vanuit een strategie

Pixelfarm ontwerpt en bouwt websites en webshops voor uiteenlopende bedrijven en branches. Onze art directors en visual designers creëren strakke, moderne en snelle webdesigns op maat. Gedreven vanuit een online strategie waarbij we uitgaan van jouw klant. Met 15 jaar ervaring in professioneel webontwerp weten wij wat er leeft en werkt op het gebied van grafische vormgeving. Een goed webdesign is een ambacht, met het grootste oog voor detail gemaakt.

quote background

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works .

Pixelfarm

De beste ervaring voor jouw bezoekers

Een onweerstaanbaar webdesign is van cruciaal belang om bezoekers aan te trekken, vast te houden en te converteren tot tevreden klanten. De sleutel tot een succesvolle website ligt in het creëren van een naadloze gebruikerservaring (UX) en een aantrekkelijke gebruikersinterface (UI). Ons getalenteerde ontwerpteam creëert een visueel aantrekkelijke en functionele website, terwijl we de navigatie eenvoudig en logisch houden. We baseren de UX altijd op een combinatie van data van je bestaande website, de user journey en jouw marketingdoelstellingen.

Design, content en techniek perfect in balans

Behalve je menu, de lay-out, typografie, iconen en andere design elementen speelt content een grote rol in je website. De juiste website content zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt, de juiste uitstraling hebt en dat jouw boodschap op de juiste manier binnenkomt. Daarom nemen we dit volledig mee in ons ontwerpproces en zorgen we ervoor dat jouw teksten, foto’s en video’s naadloos worden geïntegreerd. En natuurlijk vergeten we de technische kant niet. Pixelfarm zorgt ervoor dat design, content en techniek perfect op elkaar afgestemd zijn.

drie circles die elkaar raken over website laten maken

 

 

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

SEO-vriendelijk webdesign

Zoek je een website die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook uitstekend scoort in zoekmachines? Onze experts combineren meesterlijk webdesign met geavanceerde SEO-technieken om jouw online aanwezigheid te versterken.

Meer over SEO
Mockups
IphoneX

Portfolio.

Bekijk hier de B2B en B2C websites die we ontworpen en ontwikkeld hebben.

Meer websites

Optimale weergave op mobiele apparaten

Mobile first design

Een mobile first design is belangrijker dan ooit geworden. Mobiele gebruikers zijn sinds jaren een grote en groeiende groep bezoekers. Het is extreem belangrijk dat de mobiele versie van jouw website snel, intuïtief en voor mobiel gemaakt is. Afhankelijk van de branche waarin je opereert en hoeveel mobiele gebruikers jouw website heeft, beginnen we onze ontwerpen vaak mobile first of kiezen we voor een adaptive design.

 

 

Online huisstijl en digital branding

Soms wil je niet alleen je website vernieuwen, maar ook gelijk je nieuwsbrief, social media profielen, e-mailhandtekening en andere digitale kanalen onder handen nemen. Pixelfarm biedt mogelijkheden tot een volledige online huisstijl waarbij we alle kanalen visueel naadloos op elkaar aan laten sluiten voor een optimale digital branding.

Meer over huisstijl ontwerpen
Ook een creatief en professioneel webdesign? Bel of app onze strateeg Stephan via 06 46 055 018.