Social Media Campagnes

Pixelfarm creëert creatieve content voor social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin op basis van maandelijkse abonnementen. We zetten daarnaast advertentie campagnes op voor social media om meer bereik, traffic en sales te genereren. Met meer dan 10 jaar ervaring in het opzetten en beheren van campagnes weten we hoe we jouw merk succesvol maken via social media.

Facebook icoon Facebook en Instagram icoon Instagram campagne

Het opzetten van een succesvolle Facebook of Instagram campagne vraagt ervaring, kennis en expertise. De juiste targeting in combinatie met de juiste campagne formaten en tools maakt het verschil tussen een zeer succesvolle campagne en een campagne die alleen bereik en kliks genereert zonder resultaat. Pixelfarm heeft succesvolle Facebook en Instagram campagnes gevoerd voor Sunweb, D-Reizen, Garmin, EAT ME en Pineut.

Offerte aanvragen

 

 

Zakelijke LinkedIn icoon LinkedIn campagne

LinkedIn is een vrij kostbaar advertentiemedium. De kosten kunnen oplopen tot enkele euro’s. per klik. Belangrijk dus dat de campagne slim opgezet is, zodat je het maximale uit je campagne haalt. Pixelfarm heeft succesvolle campagnes gevoerd voor verschillende bedrijven in verschillende branches.

Social Media content ontzorgen?

Social Media Inhaker voorbeeld content

Voorbeeld inhaker voor EAT ME

Wil je doorlopend content voor je merk om te verspreiden via Instagram, Facebook of LinkedIn? Pixelfarm creëert doorlopend creatieve content voor bedrijven en consumentenmerken. Met een duidelijke strategie, overzichtelijke content kalender en creatieve content ontzorgen we social media op day-to-day basis! En dat allemaal voor vaste maandelijkse kosten.

 

Sunweb activatie voorbeeld

Voorbeeld van een createive merkactivatie die we voor Sunweb ontwikkelde, waarbij je je eigen tour bijnaam op custom shirt kon winnen!

Social media merkactivaties

Naast social media advertentiecampagnes kunnen merkactivaties verspreid via social media een waardevol middel zijn om je merk onder de aandacht brengen en ook data zoals e-email adressen te verzamelen. Op zoek naar een creatief idee voor een merkactivatie of actie? Neem contact op.

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Sparren over een social media campagne? Bel 085 303 6220 voor een vrijblijvende brainstorm!