Websites ontwerpen en bouwen die hét verschil maken

Tot op de pixel nauwkeurig
Bekijk ons werk
Greep uit onze 360° website cases

Wij maken niet zomaar websites

Een goede B2B website of corporate website is dé basis voor online succes. Een website die je merk recht doet en die vol zit met slimme techniek en een uitgekiende user experience. Dat zijn de websites die wij dag in dag uit bedenken, ontwerpen en bouwen. Hieronder zie je hoe dat in zijn werk gaat.

TIP: Interesse in een nieuwe website? Beleef dan onze gratis user story sessie, dan heb je binnen een halve dag een visueel concept en je online strategie op orde!

Online strategie & roadmap • Pixelfarm
Online strategie & roadmap
Wat moet de website kunnen en waarom? Welke doelstellingen streef je na, hoe maken we ze meetbaar en zijn er bedrijfsprocessen die in de website gedigitaliseerd moeten worden? Tijdens onze (vrijblijvende) user story sessie komen deze onderwerpen ruimschoots aan bod en brengen we je nieuwe website in kaart.
Meer dan een mooi sausje • Pixelfarm
Meer dan een mooi sausje
Design is van levensbelang. Zowel de interactie als het visual design. Het geeft jouw website die unieke uitstraling die bezoekers aantrekt (of afstoot). Op basis van een concept ontwerpen we alle elementen en pagina's met speciale aandacht voor mobiele devices.
Handige jongens • Pixelfarm
Handige jongens
Onze engineers ontwikkelen jouw website stap voor stap. Met een CMS wat gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik is. Koppelingen met externe API’s en systemen worden gemaakt en onze webdevelopers zorgen dat met kleine subtiele animaties en een werkend ontwerp jouw website volledig doorgetest opgeleverd wordt.
Content creatie • Pixelfarm
Content creatie
Samen met ons zusje Ijsbrekers zorgen we voor vlijmscherpe SEO proof teksten, de juist fotografie en eventueel video.Testen & optimaliseren • Pixelfarm
Testen & optimaliseren
Testen, testen en nog eens testen. Testen op snelheid en nog eens 19 verschillende kenmerken. Zo zorgen we dat de websites die we ontwikkelen volgens de Pixelfarm kwaliteitsnormen worden opgeleverd.
Ta-da! • Pixelfarm
Ta-da!
Na een intensieve samenwerking is je website klaar en werken we aan jouw zichtbaarheid, online marketing en conversieoptimalisatie. Tijd voor champagne!
Waarom pixelfarm?
Gebaseerd op een online strategie voor maximaal rendement & beleving
Heel veel aandacht voor mobile
Design volledig op maat
Gebruiksvriendelijk open source CMS
Korte doorlooptijden
Koppelingen met CRM, ERP, email marketing platform
Fixed fee
Inclusief content zoals teksten & fotografie
Online Marketing ready
Wat voorgangers zich afvroegen
Hoe maken jullie het verschil met websites?

Door drie dingen; een online strategie die zorgt dat je website meer is dan een mooi plaatje, door beleving centraal te stellen en zo te zorgen dat je een online merk bouwt en een uitgekiend proces wat we de afgelopen 6 jaar geperfectioneerd hebben.

Wat kost een website?

Niets. Klinkt raar maar stel je dit voor; 10.000 bezoekers waarvan er 1 wat koop / aanvraagt of of 10.000 bezoekers waarvan er 200 wat kopen / aanvragen. Dat gezegd hebbende, de “goedkoopste” website die we gemaakt hebben lag rond de € 9.000,-, de duurste rond de € 80.000,-

Hoe zit het met de vindbaarheid in Google en online marketing?

We optimaliseren de website zo volledig mogelijk zodat deze optimaal vindbaar is. In de strategie nemen we jouw online marketing doelstellingen mee zodat de website klaar is om een mean leadgeneratie machine te worden!

Hoeveel tijd ben ik zelf kwijt aan de website?

Ga uit van ongeveer tussen de 16 en 40 uur.

Doen jullie ook hosting & onderhoud?

Zeker! Dit nemen we standaard mee in de begroting.

Hoe lang duurt het voordat de website klaar is?

Afhankelijk van omstandigheden duurt een gemiddeld website traject tussen 1 en 3 maanden.

Waar we mee bezig zijn   #Websites
CASE / Sunweb • Pixelfarm
CASE / Sunweb
Social media op de kaart zetten met social content en activaties voor Sunweb
CASE / Rikkoert • Pixelfarm
CASE / Rikkoert
Featured: Drie jaar op rij online groei voor Rikkoert
BLOG / websites • Pixelfarm
BLOG / websites
5 populaire cms'en met elkaar vergeleken