Bekijk onze paper met 15 kenmerken van HIGH END websites! Download nu!

Als online bureau ontwerpt en maakt Pixelfarm innovatieve websites met een gebruiksvriendelijk CMS. Wij zorgen voor een optimale digitale merkbeleving met inspirerende content en design voor zowel corporate websites als merkwebsites gericht op branding.


Bekijk onze cases:


Gebruiksvriendelijk, innovatief en geschikt voor elk apparaat

De kern van een redesign of volledig nieuwe website begint altijd bij de gebruiker. Wie is jouw doelgroep, hoe zoekt hij naar informatie en met welk device gaat hij jouw website bekijken? Wij brengen jouw doelstellingen in kaart als uitgangsbasis van de online strategie. Dan begint het creatieve proces van webdesign, content creatie, interactie design en bouwen van de website met gebruiksvriendelijk CMS. Wij maken gebruik van de laatste technieken zoals HTML5, locatievoorzieningen en koppelingen met externe services als MailPlus en SalesForce.

Na oplevering van de website zorgen we ervoor dat performance, usability en SEO continu worden geoptimaliseerd en bewaakt. Hiervoor maken we gebruik van de laatste tools, technieken en inzichten. Daarnaast zetten we online marketing en content marketing in om jouw bedrijf of merk online te laten groeien. Door bijvoorbeeld Facebook campagnes, Adwords en creatieve social content in te zetten zorgen we voor een optimale gebruikerservaring en maximaal rendement van je website.

Website ontwikkeling Pixelfarm
“Wij ontwerpen en bouwen als online bureau professionele responsive websites waarbij beleving, ontwerp, conversie en gebruiksgemak voorop staan”

Onze websites en platformen

Altijd responsive

We creëren de beste ervaring op ieder device; van tablet tot smartphone.

Professioneel webdesign

Wij realiseren een professionele website door creativiteit, techniek en online marketing te combineren..

Website optimalisatie

Nieuwe en bestaande websites en webshops optimaliseren voor hogere conversie, betere vindbaarheid en meer traffic.

Websites met CMS

wordpress-logoWij bouwen professionele websites met een gebruikvriendelijk open source CMS zoals WordPress, Expression Engine, Drupal en ProcessWire.

Meer weten over website ontwikkeling?

Geef uw bedrijfsnaam op

Vul je naam in

Vul je emailadres in

Vul je telefoonnummer in

Vul een bericht in

Meer weten over website ontwikkeling?
Mail Lesley Bosch op lesley@pixelfarm.nl of bel naar 0180 642 060.