AFG marketing & websites

Pixelfarm werkt voor AGF bedrijven als Nature’s Pride, EAT ME, Rungis, Harvest House en EFE. Van volledige online marketing ondersteuning tot nieuwe website! Wij kennen als online specialist de uitdagingen van de AGF branche als geen ander.

Voorbeelden AFG websites en online marketing

Pixelfarm heeft succesvolle projecten en campagnes afgeleverd voor diverse AGF bedrijven. Van online positionering tot social media campagne!

Meer cases

Marketing veranderingen binnen de AGF sector

Marketing in de AGF branche is vrij traditioneel. De meeste AGF handelsbedrijven zijn sales gericht en vaak wordt marketing gezien als kostenpost. Maar door toenemende concurrentie en marges die onder druk staan, is (goede) marketing steeds meer een manier voor AGF bedrijven om zich te onderscheiden.

 

Websites AGF sector

Pixelfarm bouwt websites voor de AGF sector. Behalve dat een nieuwe website een rol speelt in het aantrekken van nieuwe leads is het ook ondersteunend in het sales proces. Een retailer verwacht steeds meer professionele partners in de keten en de website is hierbij een centraal punt.

 

Online Marketing AGF sector

Online Marketing wordt steeds belangrijker voor AGF handelsbedrijven en leveranciers. Door meer zichtbaarheid te creëren door middel van relevante content wordt er een sterkere positie gecreëerd in het sales proces. Door online vindbaarheid te zijn door zoekmachines optimalisatie en zoekmachine adverteren zorgen we dat je vindbaar bent op de juiste momenten.

Stephan de Graaf
Sparren over een nieuwe website of meer online zichtbaarheid? Bel of app Stephan op 06 46 055 018