Project highlights
  • Pixelfarm Power Sessie
  • Social content & inhakers
  • Thematische campagnes
  • Merkactivaties

Digital brand first!

EAT ME zocht een manier om online zichtbaarder te worden voor de consument. Op basis van een maandelijkse samenwerking geeft Pixelfarm online marketing advies en voeren we bepaalde werkzaamheden als SEO optimalisatie, social content, zoekmachine adverteren en campagne uit. Op basis van de Pixelfarm Power Sessie™ en duidelijke jaarplanning zorgen we voor online groei.  

Geïnteresseerd, enthousiast en als het moet ook kritisch vanuit hun vakkennis .

Michelle Tanis Roodnat, senior online marketeer bij Nature's Pride

Social media content AGF

Voor EAT ME maken we regelmatig leuke inhakers die bijdragen aan de interactie op de Facebook pagina en het Instagram kanaal. Zo zorgen we dat buiten de reguliere content over producten en recepten, er posts zijn die meer interactie dan gemiddeld opleveren.

 

Instagram promotie

Avocado E-book campagne

Om mensen die nog nooit een avocado hadden gegeten kennis te laten maken met deze (ook bij ons op kantoor) veel gegeten vrucht is de avocado e-book campagne bedacht. Op basis van een serie vragen kreeg je als bezoeker van de campagne website een gepersonaliseerd e-book met daarin heerlijke recepten en inspirerende verhalen. De promotie van de campagne verliep zowel online met verschillende advertentiecampagnes als ook offline met het bestickeren van de miljoenen (!) avocado’s die dagelijks aan retailers worden geleverd. Bekijk de campagne hier.

Kerstcampagne

Om de klanten van Nature’s Pride (moederbedrijf EAT ME gericht op retailers en groothandels) te laten zien welke fantastische producten er met kerst beschikbaar zijn werd er een inspirationele kerstcampagne bedacht. Als vervanging voor de Powerpoint met het assortiment dat elk jaar werd gestuurd, stonden in de campagne site kerstproducten en gerechten centraal op verschillende gestylede tafels. Met fotografie op maat kreeg de kerstcampagne een geheel eigen “smoelwerk”.

Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018