Jouw lokale SEO marketing bureau

Lokale SEO is van onschatbare waarde voor bedrijven die afhankelijk zijn van de mensen in hun directe omgeving. Het helpt je om voorop te blijven lopen in de concurrentie en als een magneet klanten naar je toe te trekken. Als jouw lokale SEO marketing bureau zorgen we ervoor dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt in de buurt. 

 

 

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Wat is lokale SEO precies?

Lokale SEO is een manier om je bedrijf beter vindbaar te maken in zoekmachines, vooral voor mensen in de buurt die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Als je bijvoorbeeld een pizzeria hebt en iemand zoekt naar “pizza in de buurt”, wil je bovenaan verschijnen. Om dit te bereiken, is het belangrijk om te focussen op drie belangrijke pijlers: content, autoriteit en techniek. Zorg voor waardevolle en relevante inhoud die aansluit bij de behoeften van je doelgroep, werk aan het opbouwen van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid voor je site en zorg ervoor dat de technische aspecten, zoals laadsnelheid en mobiele vriendelijkheid, goed zijn geoptimaliseerd.

MEER OVER ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE (SEO)

 

Lokale SEO wordt steeds belangrijker

Lokale SEO wordt steeds belangrijker in deze moderne tijd, vooral omdat mensen hun mobiele telefoons veelvuldig gebruiken om lokaal te zoeken. Als bedrijf moet je serieus aandacht besteden aan je lokale vindbaarheid verbeteren om op te vallen in de zoekresultaten. Google waardeert bedrijven die goed scoren op lokale relevantie en geeft ze een streepje voor. Dit is vooral handig bij “in de buurt van mij” zoekopdrachten. Als je een lokaal bedrijf runt, is het slim om je Google Mijn Bedrijf-profiel goed te beheren, zodat klanten weten waar je gevestigd bent en wat je te bieden hebt. Het is echt een cruciale stap om je concurrentie voor te blijven en je lokale klanten effectief te bereiken!

Lokale SEO bovenaan Google

De voordelen van lokale SEO

Verhoogde online zichtbaarheid

Met lokale SEO kom je hoger in de lokale zoekresultaten. Dat betekent dat meer mensen je bedrijf zien als ze iets in jouw buurt zoeken.

Gerichte klanten en hogere conversieratio’s

Lokale SEO trekt klanten aan die echt op zoek zijn naar spullen of diensten in jouw regio. Dat betekent meer relevante bezoekers op je website en dus meer kans op conversies.

Voorsprong op je concurrenten

Vaak is er minder felle concurrentie om een hoge positie te behalen in lokale zoekresultaten in vergelijking met bredere, niet-lokale zoekopdrachten. Als je op een slimme manier te werk gaat, heb je een goede kans om je concurrenten voorbij te streven.

Verbeterde Google Mijn Bedrijf-vermelding

Lokale SEO omvat vaak het optimaliseren van je Google Mijn Bedrijf-pagina. Een geoptimaliseerde vermelding kan je bedrijf opnemen in de lokale “3-pack” of “lokale pack” – de lijst met bedrijven die bovenaan de zoekresultaten verschijnen – en dit kan de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van je bedrijf vergroten.

Kostenbesparing

Met lokale SEO kan je gerichter te werk gaan en je marketingbudget efficiënter besteden. Je concentreert je op mensen die actief op zoek zijn naar lokale producten of diensten, wat de kans vergroot dat ze daadwerkelijk klanten worden.

Onze werkwijze als jouw lokale SEO marketing bureau

1 Analyse & strategie

We analyseren je bedrijf, doelgroep en concurrentie en checken je website op verbeterpunten voor techniek, content en autoriteit. Natuurlijk vergeten we je Google Mijn Bedrijf-profiel niet. Op basis van deze info maken we een plan om jouw online zichtbaarheid in de lokale markt te vergroten.

 

2 Lokaal zoekwoordenonderzoek

Vervolgens doen we gedegen onderzoek naar relevante lokale zoekwoorden die potentiële klanten gebruiken bij het zoeken naar producten of diensten die jouw bedrijf aanbiedt.

 

3 SEO-tools inrichten

Als professioneel lokale SEO marketing bureau gebruiken we tools om inzicht te krijgen in de SEO-statistieken. Denk aan de zoekwoordposities, het aantal backlinks en de technische gezondheid van de website.

 

4 Content, techniek en linkbuilding

Met de belangrijkste zoekwoorden in gedachten, creëren we hoogwaardige content gericht op jouw diensten en lokale markt. We zorgen er ook voor dat alle technische aspecten op rolletjes lopen en gaan aan de slag met lokale linkbuilding.

 

5 Doorlopende optimalisatie

We zijn voortdurend bezig om jouw lokale SEO-prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met onze doorlopende inspanningen ben je verzekerd van een blijvend sterke online aanwezigheid en een voorsprong op de concurrentie.

6 Rapporteren & analyseren

We doen niet alleen ons ding, maar we houden ook goed in de gaten wat de resultaten zijn. We rapporteren en analyseren alles tot in de puntjes om te zien hoe jouw SEO-strategie presteert. Met die gegevens kunnen we slimme stappen zetten om jouw positie in de zoekresultaten te boosten!

Lokale SEO uitbesteden vanaf € 400,- p/m

Voor onze meeste klanten verzorgen we op maandelijkse basis zoekmachineoptimalisatie. We werken aan hun websites, zorgen voor relevante content en bouwen een sterk linkprofiel op. Voordat we aan de slag gaan, stellen we specifieke doelstellingen vast waaraan we ons graag houden! 😉 Je kunt al vanaf € 400,- per maand lokale SEO aan ons uitbesteden!

Online Marketing calculator
Bereken je Online Marketing Rendement Bereken wat jouw geïnvesteerde marketing euro op zou moeten leveren! Bereken het nu!

samenwerking teamDe samenwerking

Een succesvolle samenwerking draait om twee belangrijke dingen: de resultaten die we behalen en de band die we opbouwen. We zetten ons voor de volle 100% in voor onze klanten en werken het liefst met mensen die dezelfde waarden delen als wij: eerlijkheid, openheid, positiviteit en initiatief. Samen gaan we ervoor!

 

Kennismaken? Sparren? Of gewoon meer weten? Pixelfarm is hét lokale SEO marketing bureau voor groei. Bel Stephan de Graaf op 085 3036220.