Topposities in zoekmachines

Met zoekmachine marketing word je beter vindbaar in zoekmachines waardoor het een effectieve manier is om nieuwe klanten te bereiken. Wij als ervaren zoekmachine marketing bureau helpen bedrijven aan de hoogste posities in Google, via de beste advertenties en SEO-teksten.

Wat is zoekmachine marketing precies?

Zoekmachine marketing (ook wel SEM genoemd, wat staat voor Search Engine Marketing) is een vorm van online marketing waarbij zoekmachines worden gebruikt om meer bezoekers naar een website te trekken. Zoekmachine marketing omvat in principe twee activiteiten: zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

1. Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je dat jouw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google of Bing verschijnt? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) de sleutel tot succes! Het doel van SEO is om de organische zoekresultaten te verbeteren, oftewel de onbetaalde resultaten die worden weergegeven wanneer iemand een zoekopdracht invoert. Dit wordt bereikt door jouw website te optimaliseren en kwalitatief hoogwaardige content te creëren die relevant is voor de zoekopdrachten van gebruikers. Met effectieve SEO-technieken kun je jouw online zichtbaarheid vergroten en meer verkeer naar jouw website genereren.

Meer over zoekmachine optimalisatie

 

2. Zoekmachine adverteren (SEA)

Als je meer verkeer naar jouw website wilt sturen en snel resultaat wilt zien, dan is zoekmachine adverteren (SEA) de oplossing! SEA heeft als doel om meer verkeer naar een website te genereren door middel van betaalde advertenties die boven of onder de organische zoekresultaten in zoekmachines worden weergegeven. Het grote voordeel van SEA is dat je snel resultaten kunt behalen en jouw doelgroep effectief kunt bereiken met gerichte advertenties. Zo kun je bijvoorbeeld adverteren op specifieke zoekwoorden of locaties en zo meer potentiële klanten aantrekken.

Meer over zoekmachine adverteren

Hoger komen in Google vraagt om kennis en ervaring

Gezien het specialisme en de ervaring die komen kijken bij zoekmachine marketing, is het raadzaam om een gespecialiseerd zoekmachine marketing bedrijf in te schakelen. Wij werken inmiddels al jaren voor verschillende klanten in diverse branches. Door de schat aan kennis en ervaring die is opgebouwd kunnen we als zoekmachine marketing bureau advies geven en helpen het maximale uit je website of webshop te halen. Voordat we aan de slag gaan wordt een heldere zoekmachine marketing strategie opgesteld om gestructureerd en doelgericht te kunnen werken.

Continu streven naar het beste resultaat

Vanuit onze passie voor zoekmachine marketing hebben we één doel voor ogen: onze klanten de beste online zichtbaarheid geven! We gaan tot het uiterste om onze klanten in de top 3 zoekresultaten van Google te krijgen. Dat betekent meer verkeer naar hun website en uiteindelijk meer conversies. Ons team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en zet de meest geavanceerde tools en technieken in om jouw betaalde campagnes te optimaliseren en je ROI te maximaliseren.

Meten en bijsturen

Als professioneel zoekmachine marketing bureau gebruiken we geavanceerde web analytics- en rapportage-instrumenten om de prestaties van onze klanten te meten en hun online aanwezigheid te optimaliseren. Zo genereren we gedetailleerde rapporten over websiteprestaties, zoals het aantal bezoekers, conversies en bounce rates. Deze inzichten helpen ons de gebruikerservaring te verbeteren, conversies te verhogen en de effectiviteit van advertenties en landingspagina’s te optimaliseren. Met behulp van A/B-testen identificeren we de meest effectieve strategieën om onze klanten te helpen betere resultaten te behalen. Kortom, onze geavanceerde web analytics- en rapportage-instrumenten stellen ons in staat om waardevolle inzichten te bieden en onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te optimaliseren.

Zoekmachine marketing uitbesteden?

Wil je jouw business naar een hoger niveau tillen? Met onze zoekmachine marketing diensten kunnen wij je zeker daarmee helpen. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen in jouw online groei. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid
Bel of app
06 46 055 018
Onze Strateeg Stephan helpt je graag verder