Website content laten maken

Behalve een goed webdesign en de juiste techniek, is content hét belangrijkste bij een nieuwe of bestaande website. De juiste content zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt, de juiste uitstraling en zorgt dat jouw boodschap op de juiste manier binnenkomt. Behalve website teksten, zijn tegenwoordig fotografie, video en infographics net zo belangrijk (of zelfs belangrijker).

Zakelijke website teksten laten schrijven

Onze copywriters schrijven begrijpbare, aantrekkelijke en SEO proof website teksten. Dit doen we voor uiteenlopende branches in de vorm van blogs, pagina teksten en uitleg teksten. Onze vormgevers zorgen voor de juiste fotografie, afbeeldingen, infographics en video. Ook na lancering van jouw website kunnen we doorlopende content verzorgen in de vorm van blogs.

De voordelen van zakelijke website teksten laten schrijven:

  • Professionele website teksten die geschikt zijn voor Google
  • Een uniforme merkuitstraling
  • Wij zetten de teksten in het CMS
  • Geen risico op spel- en taalfouten
  • Precies de juiste tone of voice

Wat kosten zakelijke website teksten?

De kosten voor zakelijke website teksten zijn afhankelijk van de hoeveelheid teksten en de input die we van jou ontvangen. We kunnen de informatie verzamelen en teksten volledig schrijven of alleen teksten optimaliseren. Daarnaast schrijven we websites teksten altijd op basis van een zoekwoorden onderzoek. De kosten voor het schrijven van een volledige pagina kan al vanaf € 200,-. Neem voor meer informatie of een offerte contact op.

 

Webdesign

Behalve de content is het ook belangrijk dat de user experience en het ontwerp van je website tot op de pixel klopt. Pixelfarm ontwikkelt volledig nieuwe websites waarbij design, content en bouw perfect met elkaar in balans zijn.

Meer over webdesign

 

Website content tips

Heb je hulp nodig bij het schrijven van website teksten? Behalve ons inschakelen, kun je ook zelf aan de slag door deze blogs te lezen;

Ga naar ons blog

 

Vrijblijvende offerte? We helpen je graag! Bel ons op 085 303 6220