Met zoekmachine adverteren bovenaan in de alle zoekmachines

Search advertising of zoekmachine adverteren is een van onze specialisaties. We houden ons dagelijks bezig met search advertising campagnes zoals Google Adwords, Google Shopping & Display adverteren. Met de juiste tools, specialisten en strategieën zorgen we voor optimaal rendement.

Online Marketing calculator
Bereken je Online Marketing Rendement Bereken wat jouw geïnvesteerde marketing euro op zou moeten leveren! Bereken het nu!

Wat is SEA?

SEA, Search advertising of zoekmachine adverteren is kort gezegd de gesponsorde resultaten die je in Google ziet staan boven en onderaan de pagina. Als mensen op bepaalde woorden zoeken betaal je een bedrag om jouw advertentie te tonen. Doordat mensen daadwerkelijk op zoek zijn naar jouw producten of diensten, zijn de advertenties enorm relevant. Doordat de advertenties relevant zijn zorgt dit vaak voor een hoge doorklikratio, meer conversies en uiteindelijk meer omzet. Van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van online adverteren is zoekmachine adverteren nog steeds een van de best renderende methodes.

Waarom adverteren op Google?

  • Meer traffic, leads en omzet
  • Beste ROI
  • Nieuwe klanten bereiken
  • Variabel budget mogelijk
  • Ideaal voor de meeste type bedrijven
SEA cases.

Bekijk onze succesverhalen op het gebied van online marketing, websites en content voor B2B en B2C.

Ons werk

Zoekmachine adverteren met een Google adwords specialist Pixelfarm online marketing is Google Partner. Dit betekent dat we minimaal 30.000 euro maandelijks voor onze klanten spenderen en gecertificeerde professionals in huis hebben. Zo ben je er van verzekerd dat we jouw advertentie account optimaal laten renderen!

Wij zijn Pixelfarm .

Een team van online professionals die het gaaf vinden om jouw merk online vooruit te helpen!

Meer over ons
96 %
Van onze doelstellingen wordt behaald
10
Jaren ervaring
12
Vaste medewerkers (én Dobby)
9.6
Klanttevredenheid

Adverteren op Google?

Onze succesvolle aanpak

1 Google ads strategie met budget en prognose

Op basis van jouw budget en doelstellingen, stellen we een plan op. We maken een realistische prognose waarbij we kijken hoeveel kliks, leads en uiteindelijk verkopen we kunnen realiseren.

2 Meten is weten

Data doormeting is de een van de eerste stappen. We bekijken eerste of Google Analytics en Tag Manager goed staan ingesteld, we maken je Google Ads account aan of voegen hem toe aan ons MCC account en zorgen dat alles klaar staat.

3 Opzet advertising campagnes

We zetten alle campagnes op. Na één of twee weken, afhankelijk van het budget, doen we een flinke optimalisatie.

4 Doorlopend campagnes onderhouden

Google Ads is een medium dat continu aandacht nodig heeft. Door uitsluitingszoekwoorden toe te voegen, nieuwe campagnes op basis van inzichten aan te maken en campagnes te optimaliseren zorgen we voor een maximaal resultaat.

5 Evalueren en rapporteren

Elke maand ontvang je van ons een SEA rapportage met daarin de behaalde resultaten. Samen evalueren we de resultaten en gaan we voor de doelstellingen.

Ook maximaal rendement op je Google Ads? Bel 085 303 6220 voor meer informatie!