Website laten maken

Website laten ontwerpen en bouwen op maat

Wil jij een professionele webshop of website laten maken in Rotterdam? Wij geloven dat de allerbeste B2B website, corporate website of webshop dé basis is voor online succes. Wij ontwerpen en bouwen al 10 jaar weboplossingen op maat. Tot op de pixel nauwkeurig, snel, met gebruiksvriendelijk CMS en vol beleving. Als full service online marketing bureau, nemen we online marketing integraal mee in de ontwikkeling van jouw nieuwe site.

 

Bekijk ons laatste project voor Farm Brothers of een van onze andere succesvolle websites.

Veelgestelde vragen

Wat kost een website?

Dit is sterk afhankelijk van de wensen! Gemiddeld liggen de kosten voor een volledige website tussen de € 3.000,- en € 20.000,-. Je kunt altijd een proefsessie doen of een vrijblijvende kostenindicatie aanvragen.

Regelen jullie ook support en hosting?

Jazeker!

Hoe lang duurt de ontwikkeling?

Een gemiddeld website traject tussen 1 en 3 maanden.

Hoeveel ervaring hebben jullie?

We zijn inmiddels bijna 10 jaar actief als internet bureau en hebben honderden websites en webshops opgeleverd

Hebben jullie alles in-house?

Jazeker! We hebben een goed op elkaar ingespeeld team van online strategen, UX / UI designers en webdevelopers.

Zijn jullie websites responsive / adaptive / mobile first?

Dat is geen vraag meer in 2019 🙂

Onze klanten

Teqoia logo

tip Ben je aan het oriënteren en ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Vraag vandaag nog een proefsessie aan.

Inschrijven

Online strategie

Bij Pixelfarm maken we graag online succesverhalen van onze klanten. Daarom is de basis van de websites die wij maken de online strategie. We combineren jouw online marketing doelstellingen samen met data, jouw doelgroep en jouw merk. Dit vertalen we in een plan waarbij we content, leadgeneratie, data en de structuur van je website plotten. Google Analytics en Google Tag Manager implementeren we standaard om te zorgen dat we jouw website goed door kunnen meten.

Wij maken professionele websites volgens dit stappenplan

Proefsessie

Begin met een proefsessie! Tijdens deze kosteloze en vrijblijvende sessie nemen we de structuur van je website door en zetten we je online strategie op. Bekijk www.pixelfarm.nl/proefsessie

Strategie

Tijdens de strategie fase analyseren we de data van je website en zorgen we dat we op basis van buyer personas dé ideale structuur van je website samenstellen

UX design

UX design of interactie ontwero. Hier zorgen we dat alle pagina’s in kaart gebracht worden en dat we op basis van wireframes laten zien welke elementen waar moeten komen.

Concept ontwikkeling

We maken een homepage ontwerp voor zowel mobiel als desktop. Aansluitend organiseren we een sessie om het ontwerp te presenteren waarbij iedereen natuurlijk laaiend enthousiast is 🙂

Content fase

Samen bepalen we welke content er gecreëerd moet worden en welke content jullie zelf creëren en aanleveren en welke content wij voor onze rekening nemen.

Visueel ontwerp

In de visuele ontwerp fase werken we belangrijke schermen, knopjes, formulieren en andere stijl elementen uit

CMS ontwikkeling

We bouwen de achterkant van je website modulair op waarbij we tijdens een sessie de werking van het CMS laten zien

Web en front-end development

De magie 🙂 Tijdens deze fase komt je website tot leven en zorgen we middels hovers, animaties en overgangen dat jouw website écht die unieke website is die je van ons mag verwachten

Testen

We testen websites altijd op een aantal standaard punten. Zowel automatisch als met verchillende gebruikers gaan we net zo lang door totdat alle puntjes op de i zijn gezet.

Online Marketing

We regelen Google Analytics (en tag manager) in en zorgen dat Google Analytics plug en play wordt opgeleverd.

Lancering

Daar gaat die! Na lancering organiseren we nog een afsluitende sessie waarbij we kijken naar de online marketing mogelijkheden.

Schrijf je in voor een vrijblijvende proefsessie!
Inschrijven

Webdesign

Website ontwerp is zoveel meer dan een mooi plaatje. Een goed ontwerp geeft jouw website precies die unieke uitstraling die bezoekers aanspreekt en zorgt dat de bezoeker klant wordt. Daarbij moet alles kloppen; de structuur, de navigatie, de content en alle interactieve elementen zoals formulieren. Vanuit de online strategie werken we vaak wireframes uit om te zorgen dat de basis van het UX design en UI is gelegd.

Meer over webdesign

Webdevelopment

Als website bouwer zorgen we dat jouw website volgens de laatste standaarden wordt opgeleverd. Onze engineers kiezen in overleg een CMS wat gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik is.

We maken daarbij alleen gebruik van open source cms’en zoals WordPress of Drupal. Koppelingen met externe API’s en systemen is uiteraard mogelijk. De websites die wij ontwikkelen zijn snel, maken gebruik van de laatste technieken en zijn gebouwd voor de lange termijn.

Meer over webdevelopment

 

Online Marketing na een nieuwe website

Online Marketing is dé manier om je website te laten renderen. Als full-service online marketing bureau houden we tijdens de ontwikkeling van je website al rekening met online marketing. Uiteraard zorgen we dat je website technisch zo is ingericht dat deze optimaal vindbaar is in zoekmachines. Met de juiste tools zorgen we dat je alle moderne online marketing mogelijkheden in kunt zetten. De Adwords, SEO en social media campagnes starten we na livegang van jouw website.

Bekijk onze online marketing diensten

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Online succes webinar

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Jouw website naar het volgende level brengen?

Vraag nu direct een offerte aan!