Webdesign (UX/UI)

Een goede website ontwerpen is veel meer dan een mooi plaatje!

Bezoekers beslissen binnen secondes op basis van gevoel bij jouw website of ze contact op nemen of niet. Als je een website op maat laat bouwen dan is het design van je website dus een zeer belangrijk onderdeel. Niet alleen moet de vormgeving aansluiten op de merkuitstraling maar jouw klant moet zo snel mogelijk komen waar die moet zijn. En het moet er natuurlijk allemaal gelikt uitzien ­čśë

Voordelen van webdesign

Bijzondere aandacht voor mobiel
Uitstraling die past bij je merk
Modern en strak
Content ook geïntegreerd

Onze klanten

Teqoia logo

Ontwerpen vanuit een online strategie

Pixelfarm ontwerpt en bouwt websites en webshops voor uiteenlopende bedrijven en branches (bekijk ook ons werk). Onze art directors en visual designers cre├źren strakke, moderne en snelle webdesigns op maat. Gedreven vanuit een online strategie waarbij we uitgaan van jouw klant. Met 10 jaar ervaring in professioneel web ontwerp weten wij wat er leeft en werkt op het gebied van grafisch vormgeving. Een goed webdesign is een ambacht, met het grootste oog voor detail gemaakt.

Wat is UX?

UX staat voor User Experience en is de hele online klantreis die een website bezoeker aflegt. User Experience Design of UX design is dus letterlijk het vormgeven van die klantreis. Pixelfarm baseert de UX altijd op een combinatie van data van je bestaande website, de user journey en jouw marketing doelstellingen.

Wat is UI?

UI staat voor User Interface of User Interface Design. Alle iconen, knoppen, content, formulieren en andere elementen waar een website uit bestaat vallen onder UX.

Content design

Behalve je menu, de lay-out, typografie, iconen en andere design elementen speelt content een grote rol in je website. Van goed geschreven dienstenpagina tot video impressie van je bedrijf; alles moet kloppen. Pixelfarm neemt content design integraal mee in het ontwerpproces.

Mobile first design

Grote kans dat je deze pagina bekijkt op je smartphone! Mobiele gebruikers zijn sinds jaren een grote en groeiende groep bezoekers. Het is extreem belangrijk dat de mobiele versie van jouw website snel, intuïtief en voor mobiel gemaakt is. Afhankelijk van de branche waarin je opereert en hoeveel mobiele gebruikers jouw website heeft beginnen we onze ontwerpen vaak mobile first of kiezen we voor een adapative design.

Online huisstijl

Soms wil je niet alleen je website vernieuwen maar ook gelijk je email nieuwsbrief, social media profielen, email handtekening en andere digitale kanalen onder handen nemen. Pixelfarm biedt mogelijkheden tot een volledige online huisstijl waarbij we alle kanalen visueel naadloos op elkaar aan laten sluiten.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Vragen over webdesign?

Ik help je graag!