Website optimalisatie

Wij zorgen dat jouw website weer als nieuw is!

Gerelateerde diensten: Webdesign Webdevelopment

Het optimaliseren van je website is dé manier om meer bezoekers naar je website te krijgen of die bezoekers te converteren naar leads. Maar soms wil je ook je CMS optimaliseren of de snelheid van je website verbeteren. Van zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie tot een volledige technische optimalisatie: onze specialisten zorgen altijd voor een flinke verbetering.

De voordelen van website optimalisatie

Meer bezoekers
Betere vindbaarheid
Gebruiksvriendelijker CMS
Budgetvriendelijke oplossing
Meer leads of omzet

Veelgestelde vragen over website optimalisatie

Kan elke website geoptimaliseerd worden

Nee, dit is afhankelijk van het type CMS. Neem contact op om te kijken of jouw website in aanmerking komt.

Is het zinvol om mijn website te optimaliseren?

Dat is erg afhankelijk van hoeveel tijd dit kost en wat de kosten zijn. Soms adviseren we een volledig nieuwe website.

Onze klanten

Conversie optimalisatie

Te weinig leads via je website of klanten via je webshop? Met behulp van conversie optimalisatie zorgen we dat je website beter rendeert. Door snelheidsmetingen, Google Analytics data, heatmaps en visitor recordings meten wij je website op 120 verschillende onderdelen. We brengen de pijnpunten van je website duidelijk in beeld en geven je een uitgebreid advies. Zo weet je precies welke acties je moet uitvoeren om de user experience te verbeteren en de conversieratio te verbeteren. Je kunt de verbeteringen eventueel door je eigen webdeveloper laten uitvoeren of ons inschakelen om de verbeteringen uit te voeren.

Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization)

Met het optimaliseren van je website voor Google en andere zoekmachines zorgen we dat je hoger in Google komt. Door hoger te scoren in de organische zoekresultaten van Google ben je beter vindbaar voor (poteniële) klanten. Als full-service online marketing bureau helpen we bedrijven hun website zoveel mogelijk te optimaliseren om online succesvoller te zijn. Bekijk ook zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Technische optimalisatie

Heb je een langzame website, een niet gebruiksvriendelijk CMS of is de mobiele versie van je website niet meer van deze tijd? Onze technische specialisten zorgen gegarandeerd voor een flinke optimalisatie van je website. Onze webdevelopers hebben ervaring met allerlei open source cms’en zoals Drupal en WordPress.

Nieuwe website

Soms weegt het te behalen resultaat van een optimalisatie van een bestaande website niet op tegen de te maken investering. In plaats van optimaliseren adviseren we dan om een nieuwe website te laten ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en we maken graag een vrijblijvende analyse.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe optimaal is jouw website? Test het hier!

Met 10 korte vragen maken we een analyse hoe jouw website presteert.

Doe de test!

Benieuwd wat wij kunnen optimaliseren?

We helpen je graag!