SEO case De Jong Verpakking

Voor De Jong Verpakking, een producent van golfkarton (verpakkingen), heeft Pixelfarm niet alleen de nieuwe website ontwikkeld maar doen we ook zoekmachine optimalisatie om te zorgen dat ze continu stijgen in de zoekresultaten.

Video Case Study De Jong Verpakking

nieuwe website de jong verpakking

De nieuwe website die Pixelfarm ontwikkelde voor De Jong Verpakking

Website De Jong Verpakking

Omdat Pixelfarm de nieuwe website heeft ontwikkeld, stonden de basis SEO zaken al goed. De website was een sterke verbetering t.o.v. de oude website. Zowel de mobiele ervaring als het verhaal van De Jong Verpakking werd een stuk beter verteld.

Zoekmachine optimalisatie werkzaamheden

Zoekmachine optimalisatie heeft bij ons altijd een vast proces om te zorgen voor maximaal resultaat. Meer weten over zoekmachine optimalisatie? Bekijk onze zoekmachine optimalisatie pagina.

Zoekmachine optimalisatie dienst
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Data & toolings instellen / verbeteren
  • Technische optimalisaties aan de website op basis van een audit
  • Content en on-page optimalisatie
  • Linkbuilding
  • Content marketing content in de vorm van blogs
  • Tracking van zoekwoorden

Zoekwoordenstrategie

Om sturing te geven aan de zoekwoorden optimalisatie, werd er allereerst een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Uit het zoekwoordenonderzoek kwamen de meest belangrijk focus keywords. Deze keywords zijn altijd een mix van waar klanten op gevonden willen worden en keywords met een hoog volume (= meer bezoekers)

 

Content Marketing en bloggen

Naast de zoekwoordenstrategie heeft Pixelfarm ook op regelmatige basis blogs verzorgd om te zorgen dat De Jong Verpakking steeg op belangrijke zoekwoorden. Een voorbeeld van een blog is “De 3 P’s van duurzaam ondernemen voor de Jong verpakking“.

 

Website analyseWebsite analyse

Naast het zoekwoordenonderzoek wordt in eerste instantie ook een technische analyse gemaakt van de website. Hier valt vaak een enorme winst te behalen. Door te werken aan snelheid, interne linkstructuur, technische fouten oplossen zoals 404’s en de juiste tags in te stellen zorgden we dat de basis perfect was.

resultaten seo de jong verpakkingHet resultaat

Het resultaat is dat we binnen een half jaar het organische verkeer van De Jong Verpakking met bijna 9% hebben laten toenemen! Daarnaast is de online zichtbaarheid binnen zoekmachines gestegen van 4% naar 15%. Het aantal zoekwoorden met een ranking positie in de top 10 is van 5 naar maar liefst 40 gestegen!

Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018!