Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Pixelfarm zorgt dat je website hoger in Google komt!

Ook hoger in Google komen en zorgen dat je meer traffic naar je website krijgt, meer leads en meer omzet? Pixelfarm zorgt als SEO bureau dat jouw website beter vindbaar wordt en je een toppositie claimt in Google.

Onze klanten beoordelen ons met een 9,4!

Pineut logo blue

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Met zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) optimaliseer je een website zo, zodat deze beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. SEO bestaat uit on-page SEO en off-page SEO.

Wat is on-page SEO?

On page SEO is alles wat met je website te maken heeft. Grofweg bestaat on-page SEO uit 4 onderdelen;

  • De content – hoe goed is deze geschreven en sluit deze aan op relevante zoekopdrachten?
  • Website techniek – is de website snel en veilig genoeg?
  • Link structuur – hoe is de website opgebouwd en bevat deze een ideale link structuur?
  • Onder de motorkap – staat alle code zo ingesteld dat je website goed te doorzoeken is voor zoekmachines?

Wat is off-page SEO?

Off-page SEO bevat alle zaken die extern invloed uitoefenen op de positie van jouw website in zoekmachines, de zogenaamde SERP. Google ‘ranked’ websites en pagina’s hoger die veel (relevante en kwalitatieve) links krijgen van andere websites. Als jouw website inkomende links ontvangt van toonaangevende vakmedia zul je hoger in Google staan dan jouw concurrenten. Maar ook links, likes en andere “social media signals” spelen een rol. Daarnaast speelt ook de doorklikratio van gebruikers in Google een belangrijke rol in het goed ranken van jouw website.

Zoekmachine optimalisatie proces

Zoekmachine optimalisatie strategie bepalen

Afhankelijk van je doelstellingen, stellen we een SEO plan op maat op.

SEO snapshot

We kijken naar je huidige score op Google, hoe je scoort ten opzichte van de concurrentie en bekijken de SEO gezondheid van je website.

Zoekwoorden strategie

De juiste zoekwoorden selecteren is belangrijk om maximaal rendement te behalen. We kijken naar je concurrentie, aanvullende zoekwoorden en zoekwoorden die je kunt gebruiken in je content strategie.

Website verbeteringen

Vaak is er een optimalisatie nodig van je website. Denk aan het correct instellen van bepaalde tags, snelheidsverbeteringen en andere optimalisatieslagen. Daarnaast kijken we ook naar de gebruikerservaring en eventueel een conversieoptimalisatie. We leveren een uitgebreid rapport aan met concrete tips & adviezen.

Content strategie

Behalve je keypages (diensten, producten, etc.) is het belangrijk dat je voor de geselecteerde keywords content creëert waarmee je hoger in Google komt. Denk aan blogs.

Content creatie

Blogs, teksten voor je keypages en eventueel aanvullende content (zoals PDF’s, infographics en video’s) worden aan de hand van een content planning gecreëerd. Daarnaast optimaliseren we ook de bestaande teksten.

Linkbuilding & PR

Om jouw websit beter te laten raken zorgen we dat met het vergaren van externe links en geplaatste PR berichten we jouw website nog sneller laten stijgen.

Meten & optimaliseren

SEO is een continue proces, afhankelijk. Maandelijkse analyseren en verbeteren we de resultaten. Met een handig dashboard heb jij altijd inzicht in je posities.

Ook online succesvol worden? Schrijf je nu in voor ons online succes webinar!
Inschrijven

SEO vs SEA

Alhoewel Google Adwords een prima manier kan zijn om traffic naar je website te krijgen, zorgt hoog gekwalificeerd organisch zoekverkeer voor meer waardevolle bezoekers op lange termijn. Zoals je in bovenstaande grafiek kunt zien, is bijna 70% van al het Google verkeer organisch zoekverkeer en maar 3%-4% betaald Adwords verkeer.

Ook meer verkeer en leads?

Pixelfarm werkt op transparante en eerlijk wijze aan het veroveren van top 3 posities in zoekmachines voor onze klanten. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of bel 0180 642 060 voor een oriënterend gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over zoekmachine optimalisatie?

Ik of mijn collega’s beantwoorden graag je vragen, bel 0180 642 060 voor meer informatie of neem contact op.