Over Green Pin

Green Pin is een merk shackles (beugels) dat gemaakt wordt in Sliedrecht door Van BeestVan Beest is een internationaal opererend staalbedrijf dat behalve shackles ook andere lifting producten maakt. Pixelfarm ontwikkelde een complexe Drupal 8 website.

Uitgebreide en complexe productinformatie

De website van Green Pin bestaat uit een zeer uitgebreid product aanbod. De producten bevatten complexe maattabellen (voor zowel cm’s als inches), een 3D model per product en een dynamisch gegenereerde productsheet in PDF formaat.

GreenPin background

"GreenPin.com is een Drupal 8 website met ERP koppeling, multilanguage en zeer uitgebreide productinformatie" .

Filtering

De filtering op de productoverzichten is zeer uitgebreid en worden dynamisch gegenereerd op basis van overkoepelende producteigenschappen!

 

Slimme techniek

De website zit boordevol slimme features. Zo kun je vanuit de PDP (product page) een PDF genereren met productspecificaties.

Drupal logoDrupal 8 website

De Green Pin website is ontwikkeld in Drupal 8, een open source CMS dat zich kernmerkt door uitgebreid rechtensysteem en content mogelijkheden. De volgende functionaliteiten zijn hier in meegenomen;

  • Meertaligheid; de website is in 5 talen opgeleverd
  • Zoekfunctie; een uitgebreide zoekfunctionaliteit met categorisering (producten, pagina’s, etc)
  • Integratie met CRM; de website maakt een koppeling met Microsoft Dynamics, waarbij allerlei formulieren automatisch in het CRM worden opgeslagen.
  • Koppeling met TraceParts; voor de producten maakt Green Pin een koppeling met TraceParts, een externe database met allerlei verschillende 3D modellen in verschillende formaten.

SAP logo

Integratie met SAP

Het paradepaardje van deze website is de complexe integratie met het ERP systeem SAP. Vanuit het ERP systeem wordt er meerdere malen per dag een XML gegenereerd. Deze XML wordt uitgelezen en alle nieuwe producten worden toegevoegd, bestaande producten ge-update of verwijderd. Met de speciaal ontwikkelde import module is het mogelijk om manueel de data te importeren.

Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018