Over PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare is een onderdeel van TSS (Total Specific Solutions) en leveren softwareoplossingen (eHealth) en diensten, voor de gezondheidszorg. PinkRoccade verbindt zorg diensten op alle niveaus door onder andere IT-oplossingen te bieden voor een efficiëntere inrichting van het zorgproces. Zorgverleners vanuit care, ziekenhuizen en GGZ-instellingen kunnen op deze manier optimaal sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Uitgelicht

In combinatie met de thema’s: slimmer & toekomstgericht, verzakelijking & controle en zelfredzaamheid & integratie bieden we gebruikers nu een logische navigatie door de website. Andere belangrijke uitgangspunten waar we rekening mee hebben gehouden zijn:

  • Een gebruiksvriendelijk CMS in WordPress waarmee PinkRoccade zelfstandig eenvoudig content kan aanmaken;
  • Volledig responsive en SEO geoptimaliseerd;
  • De uitdaging om producten, diensten en markten op een juiste manier met elkaar te verbinden; Subtiele animaties. Bijvoorbeeld kleurverloop bij het scrollen van de pagina;
  • De mogelijkheid om formulieren aan te maken.

Drie markten centraal in nieuwe corporate website

Care Ggz Ziekenhuizen Pink Roccade

In de website zijn de 3 doelgroepen van PinkRoccade Healthcare centraal gesteld: Care, GGZ en Ziekenhuizen. Deze drie markten zijn in de gehele website doorgevoerd. Zo vind je de onderverdeling in de sectie “actueel” waar je nieuws, blog en events kunt vinden op basis van handige filtermogelijkheden. Je kunt de filters van de drie markten en thema’s filteren zodat je de informatie te zien krijgt die voor jou relevant is. Ook marketingtechnisch is hier rekening mee gehouden. Als je je in wilt schrijven voor de nieuwsbrief, kun je aangeven in welke markt jij geïnteresseerd bent.

 

Website strategie

Op basis van SEO posities, content behoefte en business werd de structuur van de website bepaald. Na de structuurbepaling zijn we aan de slag gegaan met interactieontwerp, visueel ontwerp en uiteindelijk de bouw van deze responsive website. 

Pinkroccade Quote Bg

"De vernieuwde PinkRoccade website is sterk verbeterd op beleving, techniek en bovenal gebruiksvriendelijkheid." .

PinkRoccade

Modules PinkRoccade Healthcare website

  • Eventmodule – klanten en prospects kunnen zich inschrijven voor een event
  • Nieuwsmodule – blogs, nieuws en downloadbare content zoals whitepapers
  • Klantcases – uitgebreide case module
  • Infographics – feiten en cijfers in een overzichtelijke visuele manier gepresenteerd
  • Nieuwsbriefinschrijving
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018