Over Pharmapartners

PharmaPartners bouwt al meer dan veertig jaar zorgsystemen, voor onder andere huisartsen(posten) en openbare apotheken binnen de eerstelijnszorg. Vanuit de overtuiging dat ieder mens anders is en je samen meer bereikt dan alleen, verzorgen zij ICT-oplossingen die verbinden, rondom en met de patiënt.

Video impressie Pharmapartners

Rustig en overzichtelijk

De nieuwe website is ontworpen aan de hand van de reeds bestaande huisstijl van PharmaPartners; door het gebruik van grotere kleurvlakken met rustige blauwtinten en roze details oogt de site een stuk rustiger en gebruiksvriendelijker. De roze kleur is ook gebruikt om de CTA’s extra te benadrukken, dit alles om de gebruiker intuïtiever door de site heen te leiden.

Pharmapartners thema's

Responsive website

Naast het visuele ontwerp is ook de gehele interactie van de site grondig aangepakt; de pagina structuur is versimpeld waardoor de navigatie in de drop-downs en breadcrumbs logischer in elkaar steken. Uiteraard is de gehele website cross-device responsive gemaakt.

Het lanceren van een nieuwe website kan gepaard gaan met een daling in Google. Aan de hand van een migratie-document hebben wij alle bestaande url’s gemigreerd naar een nieuwe url-structuur om positie-verlies in Google te minimaliseren. En met succes! Na drie weken stond de nieuws website er SEO beter voor dan de oude website.

Wat hebben we gedaan?

De website van Pharmapartners is een persoonlijke benadering van een ICT specialist. Door een ontwerp op maat met gebruiksvriendelijk CMS en slimme conversietactieken te combineren is dit een zeer geslaagde corporate website geworden

 

  • WordPress CMS op maat
  • Leadgeneratie d.m.v. whitepapers, e-books en blogs
  • Website ontwerp op maat
  • Content migratie
  • Responsive
  • Zoekfunctie met autofill

Calendar iconVernieuwde agenda

Om aankomende cursussen, evenementen en webinars uit te lichten is er een nieuwe agenda functionaliteit ingericht, compleet met formulieren zodat geïnteresseerde gebruikers zich ook gelijk kunnen inschrijven voor het desbetreffende event.

 

 

WordPress CMS op maat

We hebben een gebruiksvriendelijk CMS in WordPress opgezet en dit CMS compleet op maat ingericht voor PharmaPartners. Na een trainingsdag bij Pixelfarm op kantoor kon iedereen binnen PharmaPartners geheel zelfstandig en eenvoudig de content organiseren en uploaden!

Wil je meer weten over WordPress websites?

WordPress websites

Persoonlijke cases vanuit de huisarts

Een onderbelicht aspect van de oude website waren de Cases, deze hebben op de vernieuwde website een prominente rol gekregen. Deze ervaringen van mensen uit de praktijk werken zowel informerend als inspirerend en deze verhalen worden extra persoonlijk door gebruik te maken van echte patiënt verhalen ondersteund met foto’s en quotes.

Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018