Online content voor speelgoedmerk Sluban

Op Pixelfarm kun je bouwen. Dat bewijzen we continu door voor Sluban de leukste content te bedenken. Voor dit “andere merk” bouwsteen richten we ons voornamelijk op kids, zonder de ouders uit het oog te verliezen. Een constante stroom van gave social content heeft ondertussen onze studio verlaten. Inspirerend, activerend en verrassend. Met 200% interactietoename als resultaat! 🙂 

Gave video content

Altijd verrassend blijven. Dat is ons credo. De ene keer met een goede grap, de andere keer met een compleet nieuw format. Zo maakten we voor Sluban een lange stopmotion video voor tijdens de feestdagen. Een productie die de producten de deur uit deed vliegen. De verkopen via de webshop stegen met 200% ten opzichte van het jaar ervoor! #Trots.

Social media inhakers voor Sluban

Moederdag. Olympische spelen. Het WK. Bij Pixelfarm gaat er geen dag voorbij of we kijken wat we voor de boeg hebben en waarop we kunnen inhaken. Er is altijd wel een event of gebeurtenis waar we Sluban én de doelgroep mee kunnen verrassen.

 

Duidelijke content planning

Door met duidelijke thema’s en een content planning te werken zorgen we dat merken zoals Sluban continu voorzien worden van creatieve social media content.

Social media content creatie proces

Om te zorgen dat je als merk scoort op social media heeft Pixelfarm een proces dat tot maximaal resultaat leidt!

Meer over social media content

"De interactie is met maar liefst 200% gestegen!" .

Sluban
Vragen over deze case? Bel Stephan op 06 46 055 018